19-07-2017, 10:05 PM
(19-07-2017, 08:51 PM)Dr_darya نوشته: داداش اولا باسه نه واسه شما اینهمه درس خوندی پایه ای ترین کلمه زبون مادریتو بلد نیستی دیگه چه انتظاریه دوما من خودم از پدر روسم روسیه دنیا اومدم جد در جد روس بودم من به عنوان یه خارجی بهت میگم از هر۱۰ هزار نفر شاید ۰/۵ هم دوست نداشته باشه با یه ادمی ک خودش دوس داره هویت خودشو از دست بده ازدواج کنه من به شخصه نمیکنم حتی دوست پسرمم روسه طبیعتا هرکسی هم کف خودش هم ملیت و هم فرهنگ خودشو میخواد اقلا کسیو میخواد ک انقد لحن تندی رو ب کار نبره بنابراین ازت خواهش میکنم سر خودت رو گول نمال چیزی ک میخوای مثل پیدا کردن دونه برنج تو انبار کاهه
ببینید این هدف سخت نیست. یعنی گفتم بالاتر ادم بعدا میبینه چیز خاصی هم نبوده!
مشکل ایشون فقط این حرفه از نظر من "من باید جایی برم که ازدواج با خانم هاش ممکن باشه"!
مثلا بنده میتونم سنگال رو توصیه کنم در این مورد.
قطعا تا زمانی که فرد نتونه روال عادیش رو طی کنه و هی بشینه بگه با من دوست نشین و فقط ازدواج کار پیش نمیره. سن من کم هست و من خودم مزدوج هستم ولی چند تا کشوری که رفتم کاملا این موضوع مشخص هست که شما باید عملا در جامعه بیفتید انقدر دوست داشته باشید برید بار و جلسات ورزشی مدرسه و خیلی جاهای دیگه تا اینکه کم کم منطقی تر میشید و فکرتون درست کار میکنه و صد البته ممکنه فرد مورد نظر هم پیدا بشه. این رسم کشورهای ازاد و جامعه های باز هست که تا حد خیلی کمی در ایران هم البته شاید به صورت ناصحیح و ناقص اجرا میشه
موفق باشید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.