(19-07-2017, 08:51 PM)Dr_darya نوشته: داداش اولا باسه نه واسه شما اینهمه درس خوندی پایه ای ترین کلمه زبون مادریتو بلد نیستی دیگه چه انتظاریه دوما من خودم از پدر روسم روسیه دنیا اومدم جد در جد روس بودم من به عنوان یه خارجی بهت میگم از هر۱۰ هزار نفر شاید ۰/۵ هم دوست نداشته باشه با یه ادمی ک خودش دوس داره هویت خودشو از دست بده ازدواج کنه من به شخصه نمیکنم حتی دوست پسرمم روسه طبیعتا هرکسی هم کف خودش هم ملیت و هم فرهنگ خودشو میخواد اقلا کسیو میخواد ک انقد لحن تندی رو ب کار نبره بنابراین ازت خواهش میکنم سر خودت رو گول نمال چیزی ک میخوای مثل پیدا کردن دونه برنج تو انبار کاهه
در هر حال من با ایرانی ازدواج نمی کنم. می خواد برنج پیدا بشه یا نشه. اشکالی نداره مجرد بمیرم. شنیده بودم که روس ها xenophobic هستن (البته دو تا همکلاسی های روسم با ترک ازدواج کردن) قطعا اگه من هم ترک بودم به جای اینکه ایرانی و پاکستانی و هندی و یا به قول شما هر کسی باشم، خیلی از دوستیهام به ازدواج ختم می شد.
به قول @Torkan باید دوست پیدا کنم (که خیلی راحته چون خودشون می آن) اما به این شرط که مطمئن شم دوست پسر ندارن و اطلاعات تماسشون را به من ندن (دوستی مون فقط face to face) باشه.
کلن یه پیشنهادی به شما @Dr_darya وقتی یک کسی یه چیزی نمی خاد (زن ایرانی مثلن) بهش نگید باید بخواد. شاید من بتونم موبایلی که دوست ندارم، به زور بخرم. اما همسر زورکی نمی شه. خواستین بدین، نخواستین می رم یه جای دیگه.
سنگال مسخره کردن بود؟ البته سنگالی سیاه را به ایرانی ترجیح می دم. ولی اگه قبول دارین کشورها شرایط متفاوتی دارن، پس ژاپن را از سرم بیرون کنم و تو تایوان هم نذارم کسی شماره تلفنش را خالی کنه تو جیبم.
بعد از اینهمه سال خرج کردن، میگی برنج و انبار؟ یعنی بیام ایرانی بگیرم و گند بزنم به ۱۰ سال زحمتی که کشیدم؟ یه بچه درست کنم که از وقتی چشم باز کرد شروع کنه به فرار کردن؟ شاید اصلن اگر همکلاسی شما بودم و می دونستین دختر روس می خوام، یه تهمت باسم درست می کردین تا اخراجم کنن و برگردونین کشوری که مجبورم دوست داشته باشم.
کاش اصلن آدمهایی مثل شما جواب منو نمی دادن و هیچ وقت نمی دیدمشون. عنقدر خودخواه و بی انصافین. ( منظورم torkan نیست، اون یکی) زن ایرانی نمی گیرم، خیالت راحت، تو دوست پسرت را نگه دار و برو از من شکایت کن که دیپورتم کنن بعدش به درد و رنج من بخند .
اتفاقا تو چین دخترهایی امثال شما سعی می کنن وارد بحث بشن، بعد لحن تند منو به پلیس گزارش می دن، آخرش می بینی دختره از اول قصد بیرون کردنت را داشته. خوب نباید با شما بحث کرد، چون می خواین خواست منو عوض کنین و مجبورم کنین هموطن و هم فرهنگ بگیرم. همه چیز زورکی، ازدواج هم زورکی.
شما هم فکر کنم یک آمریکایی بیاد پیشتون، هویت و دوست پسر روستون را بگذارین کنار. البته در برابر پاکستانی ها و بنگلادشی و ایرانی و جهان سومی، هویتتون را تند و محکم می چسبین.