08-08-2014, 01:22 AM
(07-08-2014, 11:42 PM)'majijo' نوشته:سلام خواهش می کنم کمک کنید من دانشجوی روزانه بودم اما بعد ترم مهر به دلیل مشروطی اخراج آموزشی شدم و درخواست مدرک کاردانی دادم اما هنوز مدرکمو نگرفتم.کنکور 93 رو دادم و الان رتبه ام اومده و خدارو شکر راضیم اما میترسم اگه انتخاب رشته کنم و قبول شم مشکلی برام پیش بیاد.البته معافیت دارم .ورودی 89هم بودم.نظرتون چیه؟اگه به مشکل میخورم بهم بگید که روزانه ها رو انتخاب نکنم چون از کنکور محروم میشمخواهش می کنم کمکم کنید
اخراج شامل محرومیت از کنکور میشه. حالا به این بستگی داره که اخراج شما کی بوده. باید یکسال صبر کنید کنکور بدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم