29-03-2012, 11:00 AM
همون طور که گفتم حقوقها به شرکت و ایالت و غیره بستگی داره، اما به طور کلی ۶۰ هزار تا برای کسی که دکترا در برق یا کامپیوتر داره خیلی حقوق پایینی محسوب میشه و تا اونجا که من دیدم در کالیفورنیا حتی بدون سابقه کار حقوقها از ۹۰ هزار به بالاست.
ساعت کار هفتگی هم معمولا ۴۰ ساعت در هفته است و اغلب شرکتها روزهای شنبه و یکشنبه تعطیلند.
ساعت کار هفتگی هم معمولا ۴۰ ساعت در هفته است و اغلب شرکتها روزهای شنبه و یکشنبه تعطیلند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.