06-09-2013, 08:21 PM
لطفا در مورد [font]Cloud computing هم توضیح دهید که چیست؟
خیلی ممنون.[/font]
خیلی ممنون.[/font]
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
|
06-09-2013, 08:21 PM
لطفا در مورد [font]Cloud computing هم توضیح دهید که چیست؟
خیلی ممنون.[/font]
07-09-2013, 10:06 AM
با خیلی از کارهای برنامهنویسی حقوق بالا میتونید بگیرید، از برنامهنویسی وب و موبایل گرفته تا برنامهنویسیهای سیستم. البته طبیعیه که باید برنامهنویسی خوبی باشید و بتونید در مصاحبههای کاری خوب ظاهر بشید و واقعا کار بلد باشید و بتونید در یک تیم کار کنید و از پس نوشتن نرمافزارهای بزرگ بربیایید.
در مورد مدرک که پرسیده بودید، گفتم که برخی مدارک حرفهایتر مثل CCIE مدارک بهتری هستند. البته اگر بخواهید کارهای برنامهنویسی انجام بدید خیلی به این جور مدارک نیاز ندارید و بیشتر مدرک دانشگاهی و مصاحبههای کاری مهمه. در مورد Cloud Computing هم چون بحث مفصلی هست شما رو به ویکیپدیا ارجاع میدم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
کدام یک از مدارک CCNP بهتر؟
واسه برنامه نویسی چه کلاسی برم که آسونتر باشه؟
به علاقه شما برمیگرده تو کدام زمینه میخواین کار کنید. برنامه نویسی هم اگر پایه بلد باشن بروید سمت پلتفرم ها . جاوا یا دات نت برای برنامه نویسی سازمانی یا تحت وب مناسبند. برای موبایل هم باید برای یادگیری پلتفرم بین اندرویید و Ios و ویندوز فون انتخاب کنید ، پیشنهاد من اینه سمت اندرویید یا IOS بروید بهتر است.
برنامه net. کافی همین یه کلاس رو بریم؟
برنامه نویسی کلا سخت یا آسون چون من زیاد آشنایی ندارم باهاش چیزهایی هم که تو دانشگاه خوندیم یه مشت اراجیف بوده. میخام یه کاری باشه که زمانی که تو ایران هستم هم بتونم کار کنم. شبکه رو پیشنهاد میکنید برم دنبالش یا نه؟
07-09-2013, 01:46 PM
برای مدارک مایکروسافت و .net اینجا چک کنید. انتخاب بین شبکه و برنامه سازی کاملا بستگی به علاقه شما داره . هر2 بازار کار خوبی دارن اما با برنامه نویسی شانس درامدی بیشتری دارین.
تو ایران هم درآمد برنامه نویسی که در یک شرکت استخدام میشود بیشتر از شبکه است؟
لینک بالا هم خراب بود برای مایکرو سافت و net. کدوم از این دو رشته آسونتر.
07-09-2013, 03:01 PM
سلام
من 27 سالمه و لیسانسIT هستم. سه سال سابقه کار دارم و حدود 6 ماه هست که مدیر عملیات فناوری اطلاعات شدم و در حال حاضر مدیر مستقیم 6 نفر نیرو هستم. مدارک CCNA , MTCNA ,ITIL رو گرفتم. توی شرکت سرور های Sharepoint,microsoft exchange و asterisk و..... داریم . کار گرین کارت من حدود 4 سال دیگه تموم میشه و من میتونم به آمریکا مهاجرت کنم. می خواستم بدونم توصیه شما برای بهترین استفاده از زمان طی این چند سال چی هست؟ خودم بدم نمیاد که برای ارشد در رشته مدیریت فناوری اطلاعات شرکت کنم و از طرفی هم دودل هستم که آیا نیاز هست مدارک تخصصی بیشتری بگیرم ؟ کلا علاقه ام به زمینه های ITIL و مدیریتی بیشتر هست تا گرایشات تخصصی فنی. لطفا کمی در مورد ورود به بازار کار ، و اینکه برای این چند سال چه تصمیمی بگیرم راهنمایی کنید. ممنون
07-09-2013, 07:22 PM
(28-08-2013, 10:58 AM)'Babak' نوشته: (07-09-2013, 02:52 PM)'amirit' نوشته: تو ایران هم درآمد برنامه نویسی که در یک شرکت استخدام میشود بیشتر از شبکه است؟ بستگی داره کلی نمیشه گفت . تست کردم لینک سالم هست .
|
|