09-04-2012, 08:50 PM
(09-04-2012, 08:29 PM)mo-11 نوشته: بله من در حال حاضر دانشجو پیش دانشگاهی هستم .18ساله تمام . از بعضیا شنیدم اگه نرم سربازی بهم به هیچ وجه اجازه خروج نمیدن بعضیا هم میگن میشه رفت .واقعا برام مهمه بدونم اگه دقیق میدونین کمکم کنین خواهشا . 19سالم فکر میکنم اشتباه میکنید 18 ساله تمامه . این طور که من شنیدم اگه تا 6ماهه دیگه برا سریازی اسم نویسی نکنم برام غیبت میزنن بعد دیگه هیچی . ..!
دوست عزیزم، اگر ابتدا تاپیک (اخبار مرتبط با نظام وظیفه) رو مطالعه می کردید، به این سوالتون پاسخ داده شده بود ولی به هر حال، پیگیری در مورد این قانون (سن مشمولین) رو میتونید از اینجا ادامه بدهید. در ضمن شما بعد از فارغ التحصیلی 1 سال برای ارسال مدارک (جهت اعزام به خدمت) وقت دارید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.