(02-11-2012, 11:22 AM)mhz_ir نوشته:اگه در حین تحصیل که معافیت تحصیلی دارم اجازه خروج از کشور رو با سفر تفریحی یا علمی (20روزه یا 30روزه) بگیرم و بعد از مثلا 3ماه برگردم، غیر از اینکه وثیقه رو میگیرن، تا کی ممنوع الخروج میشم؟ آیا پاسپورت هم میگیرن یا باطل کنن؟ غیبت هم میخورم ؟یکی میگفت ممکنه معافیت تحصیلی رو هم باطل کنن (یعنی برگردم نمیتونم پایان نامه رو دفاع کنم)؟
اگر شما با معافیت تحصیلی از کشور خارج بشی و در مدت تعیین شده به کشور برنگردی، علاوه بر اینکه وثیقه تون به نفع دولت ضبط خواهد شد، تا زمانی که سربازی تشریف نبری (بعد از اتمام تحصیل) به شما اجازه خروج مجدد نخواهند داد. گذرنامه رو هم از شما نخواهند گرفت (چون عملا اون گذرنامه بدون مجوز خروج از کشور، بی مصرف است!). ابطال معافیت تحصیلی (؟!؟!؟!؟!) نخیر
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.