14-11-2016, 04:26 AM
(11-11-2016, 08:01 PM)yasin3x نوشته: 1.فوق دیپلم نقشه کشی صنعتی دانشکده دولتی فنی مهاجر اصفهان معدل 13
2.لیسانس تکنولوژی و نقشه کشی صنعتی دانشکده دولتی فنی مهاجر اصفهان معدل 18.54
3.نمره تافل 111
4. gre 322
5.سه تا مقاله isi
6.6 ماه سابقه کار مرتبط
7.امریکا/کانادا/المان/ایتالیا اولویتام هستن
8.مکانیک/مهندسی پزشکی/طراحی خودرو
10.ترجیحا با فاند باشه چون از نظر مالی مشکل دارم.تو چه رنکی با فاند شانس دارم؟ ایا برای دانشگاه های کالیفرنیا و تگزاس شانس دارم؟ نظرتون چیه ؟ممنون از لطفتون دوستان اگه راهنمایی کنن.
درود
علت اینکه جواب ندادم نااشنا بودن به رشته لیسانستون بود. با این حال اولا تبریک بابت نمرات زبان و نمرات isi و معدل ارشد. دو نکته هست. یکی متاسفانه معدل کم دوره فوق دیپلم و دیگری نااشنا بودن دانشگاه هرچند دومی خیلی هم مهم نیس و اولی هم معدل لیسانس جبران شده.
صادقانه بگم اگر دنبال فاند کاملید و اصلا نمیتونید هزینه کنید ارشد رو ایران بخونید چون در مقطع ارشد کمی سخت بشه از اون کشورایی که گفتید بشه فاند کامل گرفت.
المان رایگان هست و هزینه زندگی داره فقط. کانادا هم باید استاد پیدا کنید.
امریکا گزینه خوبیه چون gre وزنه مهمی هست به نظرم شانس خوبی واسه امریکا دارید اگر میخواید فاند کامل بشید مستقیم دکتری اپلای کنید بره پی کارش! بله در اون ایالت ها هم دانشگاههایی هستن که میتونید فاند بگیرید ولی واسه ارشد شاید دستتون بسته باشه. تنها کشوری که میشه راخت فاند کامل گرفت و چند تا دانشگاهشم رنکهای خیلی خوبی در دنیا دارن ترکیه هست شاید بشه اونجا هم در نظر گرفت رزومه رو قوی کرد بعد واسه خوبهای امریکا رهسپار شد!
اگر مقالات isi تون نسبتا خوب هست و چاپ شده در جای معتبر بهتره نظر اساتید دانشگاهها رو هم علاوه بر نظر مدیر محترم جویا بشید!! یعنی به اسانید دانشگاههای امریکا و کانادا ایمیل بزنید شاید حتی واسه ارشد هم فول فاند شدید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.