18-11-2016, 11:23 AM
(18-11-2016, 11:12 AM)solarita نوشته: سلام، براي rclجستجو كردم ولي چيزي دستگيرم نشد ميشه بگيد مخفف جي هست تا نتيجه ي بهتري بگيرم
تشكر فراوان
سلام
Reduced Course Load
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟
|
18-11-2016, 11:23 AM
(18-11-2016, 11:12 AM)solarita نوشته: سلام، براي rclجستجو كردم ولي چيزي دستگيرم نشد ميشه بگيد مخفف جي هست تا نتيجه ي بهتري بگيرم سلام Reduced Course Load
06-12-2016, 12:03 PM
سلام
ارشد شیمی پلیمر دانشگاه فردوسی مشهد معدل 17.70 یک مقاله isi کارشناسی شیمی کاربردی معدل 18.23 (3 ساله لیسانس گرفتم) دانشگاه ازاد مشهد زبانم در حد ایلتس 5.5 اما مدرک ندارم. شانسی برای پیدا کردن فوق فاند دارم؟
10-01-2017, 07:11 AM
سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید.
کارشناسی کامپیوتر - نرم افزار معدل ۱۹ دانشگاه دولتی شاگرد اول یه مقاله کنفرانسی دارم. یه مقاله ISI جورنال خارجی فکتر ۰.۸ تافل ۹۵ ریکام از ۴ تا استادام دارم به علاوه که TA چند تا استادم هم بودم. قصدم برای ادامه تحصیل برای ارشد کامپیوتر اروپاست. به نظرتون شانس برای گرفتن کمک هزینه های تحصیلی اروپا چه قدر؟ چون شنیدم خیلی سخت میدن و گرفتنش دشواره. ممنون میشم نظرتون را اعلام بفرمایین.
11-01-2017, 04:15 PM
(06-12-2016, 12:03 PM)اسیلا نوشته: سلام سلام، معدل و دانشگاه شما بسیار خوب است. اما توجه داشته باشید که حداقل نمرهی قابل قبول برای دانشگاه های معمولی 6 هستش با شرط اینکه هیچ مهارتی از 5.5 کمتر نباشد و برای دانشگاههای خوب و عالی نیز به نمرهی حداقل 6.5 با شرط اینکه نمرهی هیچ مهارتی از 6 کمتر نباشد نیازمند هستید. البته برخی دانشگاه ها نیز به 7 نیاز دارند. (باید به وب سایت دانشگاه مورد نظر در قسمت دانشکده شیمی Admission requirements را نگاه کنید تا به عدد دقیق نمره ی آیلتس برسید.) به نظر من شانس خوبی دارید به شرطی که نمرهی زبان شما حداقل 6.5 شود. دکترا معمولا فول فاند هستش. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
11-01-2017, 04:50 PM
(10-01-2017, 07:11 AM)a.kabiri73 نوشته: سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید. سلام احتمال پذيرفته شدن شما با نمره ي آيلتس 6.5 بسیار بيشتر خواهد بود. بهتر است با اساتيد اروپايي تماس برقرار کنيد. در اروپا نظر استاد براي دريافت پذيرش بسيار اهميت دارد. منظور شما از اروپا دقيقا کجاست؟ دريافت پذيرش با فاند کامل در ترکيه و ايتاليا بسيار راحت و در آلمان بسيار سخت است. بعضي کشورها نيز به طور کلي فاندي براي ارشد در نظر نگرفتهاند و بعضي همانند فنلاند، در برخي دانشگاهها به تعداد محدود فاندي به ميزان پرداخت شهريه در نظر گرفتهاند و هزينهي زندگي با خود شما است. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
سلام شانس پذیرس واسه کانادا، آمریکا و استرالیا رو میخواستم بپرسم.
لیسانس: مهندسی شیمی شریف 12.78 آرشد: مکانیک تهران، 17.5 تافل: 94 4 مقاله ISI چاپ شده و 9 مقاله سابمیت شده (همه با ایمپت های بالای 4 و اینکه یه مقاله ام تو 2 سال 35 دفعه سایت شده) 6مقاله کنفرانسی بین المللی ریویر ژورنال با ایمپکت 5 2 ثبت اختراع جی ار ای: 315 هنوز مقاله های دیکه هم هست. فقط اگه احتمال قبولی میدیدن حدود رنکینگی هم بگین ممنون میشم.
سلام
می خوام برای دکتری موسیقی اقدام کنم: 1- فوق دیپلم غیر انتفایی 19.23 2- کارشناسی نا پیوسته اهنگ سازی 19.48 3- ارشد اهنگ سازی 19.12 4- 3 تا ISI بدون ایمپکت 5- حدود ده تا اهنگ ساختم که سه تاش خوب از اب در اومده 6- تافل 106 اگر این لینک رو باز کنید https://gsas.harvard.edu/financial-support/funding-aid و بعدش روی Funding for PhD Students کلیک کنید می بینید نوشته Harvard guarantees full financial support to PhD students—including tuition, health fees, and basic living expenses—for five years (typically the first four years of study and the completion year) فکر کنم چون موسیقی هم جز هنر هست شامل این موضوع بشه حالا برای من چقدر امید هست که بتونم برم این جا؟ خیلی دنبال جاهای دیگه ای تو امریکا گشتم که بتونم برم ولی وضع مالی من متوسطه و اصلا نمی تونم هزینه ها رو تقبل کنم اگه این جا نمی شه کجا می تونم برم؟ بورسش اولویت داره ممنون
16-01-2017, 10:33 PM
@reza70
سلام برای ثبت نام شرایط زیر الزامی است: ارائه نمره ی GRE نمره ی Speaking درامتحان TOEFL باید بالای 26 باشد مگرنه باید مصاحبه بدهید لینک لینک دکترای موسیقی در همان دانشگاه اینجا هزینههای زندگی و شهریه دانشگاه لینک و ... اول شما باید بدانید که هزینهی اپلای و حداقل در بهترین شرایط هزینهی زندگی در یک ماه اول به عهده ی شما است، از امتحان GRE در نظر بگیرید تا ترجمه مدارک،ویزا، بلیط و هزینه ی ماه اول که به عنوان مثال فقط هزینه ی بلیط و 2000 دلار برای هزینه ی ماه اول در نظر بگیرید، برای GRE، سفارت (Sevis Fee و هزینه ی سفر به ترکیه/دبی یا ارمنستان)، ترجمه مدارک، هزینهی اپلای، این ها هم در بهترین شرایط حدود 5 میلیون تومان یا حدود 1200 دلار خواهد شد. تمام این هزینهها با شما است. هیچ پولی از آمریکا برای شما ارسال نمیشود، این فقط یک داستان هستش، شما فقط در خاک آمریکا و بعد از طی مراحلی (SSN، ثبت نام و ...) کمک هزینه رو دریافت میکنید. بحث اصلی برای هنر امتحان عملی هستش و رزومه، آیا شما در ttps://myspace.com/ آلبوم موسیقی خود را قرار دادهاید؟ برای مصاحبه آماده هستید؟ نمره ی 26 در Speaking را هم در نظر بگیرید. در ضمن، در ایران نُتها به روش اروپایی (دو، ر، می، فا، سو، لا، سی) خوانده میشود، در صورتی که در آمریکا (A, B, C, D, E, F and G) خوانده میشود، اگر به این موضوع عادت ندارید، کار گروهی برای شما بسیار سخت خواهد شد، و ... . حتما ادامهی لینکی که قرار دادهاید را مطالعه کنید. برای موسیقی مصاحبه بسیار تایین کننده هستش، خود شما به این سوال بهتر از من پاسخ میدهید. اتریش بهترین مدارس موسیقی دنیا رو داره، اگر شرایط دانشگاههای اتریش را بررسی نکرده اید، حتما این کار را انجام بدهید و رزومه خود را ارسال کنید، فقط یک استاد میتواند به شما کمک هزینه ی کامل را اهدا کند، البته در مواردی دانشگاه هم این کار را انجام میدهد. به هر حال جوینده یابنده هستش و در هنر غیر ممکن وجود ندارد. پینوشت: اروپا هزینه های کمتری از آمریکا دارد. قصد من فقط اطلاع رسانی به شما است، حتما وب سایت دانشگاه ها را مطالعه کنید مخصوصا admission requirements و FAQ قسمت پذیرش و ... It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
(16-01-2017, 10:33 PM)automotive نوشته: @reza70ممنونم به اندازه کافی برای هزینه های اولیه دارم و از اون جهت مشکلی نیست! جی ار ای هم درستش می کنم! من با هر دوتا سیستم کار کردم و کار بیرون دادم و از این جهت هم مشکلی نیست! اگر بخواهیم درصد بندی کنیم حدود 80 درصد مصاحبه و 20 در صد رزومه هست ( اما نه رزومه شوت دیگه )، اساتید اونجا اونقدر خبره هستند که تا پشت پیانو بشینی و هنوز دستت بهش نخورده می فهمند چه کاره ای من هدفم اینه که امریکا استاد شم و نمی دونم با دکتری اتریش به فرض قبول شدن در بهترین دانشگاهش بتونم تو امریکا پوزیشن بگیرم یا نه؟؟ در هرصورت اتریش هم فکر بدی نیست خوش به حال شما مهندس ها راحتید به خدا، مثل من تا اذان صبح مجبور نبودید بیدار باشید و کار کنید یعنی هیچ دانشگاه دیگه ای تو امریکا وجود نداره که فول فاند بده برای رشته ی من؟
16-01-2017, 11:53 PM
@reza70
من نگفتم وجود ندارد، شما یک دانشگاه را عنوان کردهاید، من هم شرایط موجود در وبسایت را به شما اعلام کردم. مقطع دکتری معمولا با کمک هزینه همراه هستند مثلا به Jobs & Student Opportunities نگاه کنید. پاسخ بسیاری از سوالات شما در اینترنت موجود است. اگر در این فروم به شما این حس منتقل شده که برای مهندسی کمک هزینه های بسیاری وجود دارد، فقط صرف این موضوع است که مهندسی آنقدرها هم خوب نیست که اگر بود تعداد زیادی کمک هزینه برای خارجیها در نظر نمیگرفتند، مگرنه چرا هیچ کمک هزینه ای برای وکالت یا پزشکی برای یک فرد خارجی در آمریکا یافت نمیشود؟(یا کمتر یافت میشود) شما باید به صورت متمرکز دربارهی این موضوع تحقیق کنید، به دنبال موسیقیدانهایی باشید که در دانشگاه های آمریکا تحصیل میکنند، از آن ها سوال بپرسید، همیشه جوینده یابنده است، اما با نا امیدی مساله حل نمیشود در ضمن معمولا منشی پذیرش هم همیشه پاسخ گو است، اگر هیچ کس پاسخگو نبود حتما کارت تلفن بین الملل خریداری کنید و تماس بگیرید، حتما پاسخ خود را دریافت خواهید کرد. وب سایت زیر نمونه ی کوچکی از دریای اطلاعات پذیرش در زمینه موسیقی است. http://music-schools.startclass.com/ It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
|
|