12-02-2017, 09:47 PM
(12-02-2017, 09:48 AM)alfred74 نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی
من خیلی وقته اینجا عضو هستم گه گاهی مطالب رو میخونم ولی به خاطر شلوغ بودنم این اواخر پیگیر مطالب سایت نبودم
در کل میرم سر اصل مطلب
من 22 سال دارم مهر 96 ترم اخرم هست و بنده از الان به فکر خیلی کارها هستم خیلی هاشون انجام شده خیلی ها هم نه خیلی ها هم داره انجام میشه
من رشتم مترجمی زبان انگلیسی هست و میانگین معدلم تا به این ترم 17 هست ولی ترم های پایانی بیشتر میشه و یه سری واحد هم برای ارتقا معدل برمیدارم ولی یقین دارم که بتونم با معدل کل 18 درسمو تموم کنم تو مقطع کارشناسی
برای ارشد خب هدف انچنان خاصی ندارم که چه رشته ای باشه . من به شخصه به زبان علاقه خاص دارم و هرچی باشه میخونم
آزمون تافل ندادم ولی بدم قطعا نمره بالایی خواهم داشت چرا که تست ایلتسم 8 بوده .
کار پژوهشی انجام ندادم تو رشتم ولی دو سمینار کشوری برگذار شد که من و جمعی از دوستان برگذار کنندش بودیم ولی مدیرگروه رشتمون امتیازش رو برد برا خودش و ما هیچ مدرکی دال بر اینکه ما این سمینار ها رو گذاشتیم نداریم
آزمون GRE ندادم و زیاد هم اطلاعات ندارم در موردش ولی اگه برا امتیاز بیاره قطعا به جد دنبال میکنم
در حال حاضر در حال جمع آوری مطالب و نوشته هام هستم برای مقاله isi و حتما قبل اتمام درسم سعی میکنم اونو هم اوکی کنم.
دو تا استاد توی داتشگاهم دارم که برند هستن و استاد پروازی هستن و یه زمانی هم خارج ایران حدود 20 تا 40 سالی رو انگلیس و استرالیا بودن
به احتمال خیلی زیاد بتونم از اونا توصیه نامه بگیرم
هدف گذاری روی امریکا ندارم ولی بشه میرم . ولی به شخصه دوست دارم که توی اروپا نحصیل کنم.
مهارت های غیر زبانی هم دارم
برنامه نویس تحت وب هستم
اشنایی به شبکه های کامپیوتریو اتوماسیون ها و هک و امنیت دارم
با این اوصاف چقدر احتمال مبیده من بتونم توی اروپا یا هرجای دیگه بورسیه بگیرم ؟؟
ادم پویا و زرنگی هستم و روابط عمومی خیلی خوبی هم دارم و سریع با جامعه ارتباط برقرار میکنم
مقداری تعریف از خود بود ولی چیزی هست که در وافع هستم
سلام
گمان نمیکنم برای افراد خارجی در مقطع ارشد رشتهی زبان انگلیسی کمک هزینه تحصیلی وجود داشته باشد.
اگر در رشته ی زبان قصد ادامه ی تحصیل دارید، نمره ی 8 ایلتس یک الزام است و نه صرفا اختیار.
اگر به کمک هزینه تحصیلی نیاز دارید، حتما برای ارشد و در حوزه ی برنامه نویسی تحت وب اقدام کنید. اگر صلاحیت شما تایید شود و استاد نیز مجاب شود و از شما راضی باشد، میتوانید ارشد را در این رشته ادامه بدهید.
اگر صرفا قصد زندگی در خارج از کشور را دارید، با همین برنامه نویسی برای ویزای کاری یا مهاجرتی کانادا و بلو کارت آلمان اقدام کنید.
هرکدام را که صلاح میدانید انتخاب کنید و پیگیر باشید.
با آرزوی موفقیت شما
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید