13-04-2017, 11:45 PM
(13-04-2017, 11:34 PM)aghazade نوشته: ممنون که راهنمایی می کنید. من نظرم بر اینه که جایی اپلای کنم که بتونم فاند بگیرم و هزینه ای نکنم. اصراری هم بر امریکا و کانادا ندارم هرچند مطمئنا این دو بهتره. و ضمن اینکه موقعیت خوبی داشته باشن برای موندن بعد تحصیل.
به نظر من یا با نمرهی GRE بالای 320 برای ایالات متحده اقدام کنید، یا به راحتی برای اروپا اقدام کنید و پذیرش و فاند دریافت کنید، آلمان، ایتالیا و ترکیه گزینههای مناسبی هستند، هرچند به دلیل اپلای برای مقطع دکتری، معمولا در بیشتر اتحادیه اروپا، حقوق مکفی برای پرداخت شهریه و زندگی پرداخت میشود.
هیچ کجا موقعیت خوبی ندارد، شما به عنوان یک فرد خارجی باید با تمام وجود تلاش کنید تا بتوانید در کشور مورد نظر کار پیدا کنید و موفق شوید.
در خارج از کشور استخدامی وجود ندارد که به شما اطمینان بدهد، کارها Work at will است. هر زمان به شما نیازی نباشد یا کار خود را خوب انجام ندهید، اخراج خواهید شد، آلبته در ایران هم در حال حاضر این رویه در پیش گرفته شده و استخدامی دائمی به ندرت دیده میشود.
اگر وجدان کاری داشته باشید، میتوانید به راحتی زندگی کنید و کار خود را نگه دارید، تعداد قابل توجهی از ایرانیها در خارج از ایران کار میکنند و بدون مشکل زندگی میکنند.
خوشبختانه ارتباط با صنعت در خارج از کشور خیلی بهتر از داخل است و از نظر یافتن شغل مشکل خاصی نباید باشد، فقط در نظر داشته باشید که تسلط به زبان کشور مقصد یکی از مهمترین فاکتورهای یافتن شغل است، یعنی اگر بهترین رزومه را هم داشته باشید اما به زبان محلی مسلط نباشید، امکان یافتن شغل برای شما بسیار سخت خواهد بود، مگر در موارد نادر.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید