11-01-2013, 05:04 PM
سلام
با وضعیت من میشه امید به دکترا از آمریکا داشت؟ البته باید بگم که سال گذشته اپلای کردم Warwick توی انگلیس و قبول شدم واسه دکترا ولی بدون فاند بود که انداختمش واسه امسال و اپلای دوباره کردم واسه اسکالرشیپ... ببینیم چی میشه...
ولی من میخام واسه آمریکا اقدام کنم... میشه وضعیت منو ارزیابی کنید ببینید شانسم چچچقدره واسه US
معدل لیسانس : 16.12 مهندسی برق دانشگاه تبریز
معدل فوق : 15.85 مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نمره تافل : 79
نمره GRE شدم 1110
سابقه 5 سال تدریس در دانشگاه و صنعت رو دارم به عنوان مدرس و استاد
در حدود 15 مورد TA دارم در دانشگاه های امیرکبیر، تبریز و ...
یک مقاله اکسپت شده کنفرانس دارم...
چهار مقاله دیگه سابمیت کردم...
برگزیده مسابقات بین المللی رباتیک امیرکبیر و خوارزمی هستم. (رتبه آوردم)
دو کتاب دانشگاهی تالیف کردم که هر دوشون چاپ شدن...(تالیف) ( خودم اسم اول - استادم اسم دوم)
نرم افزارهای تخصصی مهندسی برق رو در دانشگاه تهران، تبریز امیرکبیر و بعضی شرکت های مهندسی تدریس کرده ام.
در حال حاضر هم یک ترم است که به صورت فول تایم در دانشگاهی در قم تدریس میکنم. و در ترم جاری هم دروس مهمی مثل رباتیک و کنترل صنعتی و ... تدریس دارم.
با این شرایط من چه جوری میتونم از آمریکا اکسپت بگیرم در زمینه مهندسی برق - گرایش کنترل و رباتیک.
با تشکر
با وضعیت من میشه امید به دکترا از آمریکا داشت؟ البته باید بگم که سال گذشته اپلای کردم Warwick توی انگلیس و قبول شدم واسه دکترا ولی بدون فاند بود که انداختمش واسه امسال و اپلای دوباره کردم واسه اسکالرشیپ... ببینیم چی میشه...
ولی من میخام واسه آمریکا اقدام کنم... میشه وضعیت منو ارزیابی کنید ببینید شانسم چچچقدره واسه US
معدل لیسانس : 16.12 مهندسی برق دانشگاه تبریز
معدل فوق : 15.85 مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نمره تافل : 79
نمره GRE شدم 1110
سابقه 5 سال تدریس در دانشگاه و صنعت رو دارم به عنوان مدرس و استاد
در حدود 15 مورد TA دارم در دانشگاه های امیرکبیر، تبریز و ...
یک مقاله اکسپت شده کنفرانس دارم...
چهار مقاله دیگه سابمیت کردم...
برگزیده مسابقات بین المللی رباتیک امیرکبیر و خوارزمی هستم. (رتبه آوردم)
دو کتاب دانشگاهی تالیف کردم که هر دوشون چاپ شدن...(تالیف) ( خودم اسم اول - استادم اسم دوم)
نرم افزارهای تخصصی مهندسی برق رو در دانشگاه تهران، تبریز امیرکبیر و بعضی شرکت های مهندسی تدریس کرده ام.
در حال حاضر هم یک ترم است که به صورت فول تایم در دانشگاهی در قم تدریس میکنم. و در ترم جاری هم دروس مهمی مثل رباتیک و کنترل صنعتی و ... تدریس دارم.
با این شرایط من چه جوری میتونم از آمریکا اکسپت بگیرم در زمینه مهندسی برق - گرایش کنترل و رباتیک.
با تشکر