14-07-2014, 09:16 AM
سلام
برق اميركبير
معدل 15.87
تافل 96
سابقه كار 6 ماه جاي معتبر
gre ندارم ولي قراره برم
مرسي
برق اميركبير
معدل 15.87
تافل 96
سابقه كار 6 ماه جاي معتبر
gre ندارم ولي قراره برم
مرسي
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟
|
14-07-2014, 09:16 AM
سلام
برق اميركبير معدل 15.87 تافل 96 سابقه كار 6 ماه جاي معتبر gre ندارم ولي قراره برم مرسي
لطفا شرایط تون از نظر معدل کارشناسی و ارشد و همین طور نمره آزمون تون رو دقیق اعلام کنید که پاسخی هم که می گیرید دقیق باشه. شما یک هفته پیش در اینجا اشاره کردین که معدل تون 14.9 و نمره تافلتون 90 هست. همین طور مشخص نیست که شما برای ارشد می خواهید پذیرش بگیرید یا دکترا. تک تک این موارد مسیرها و دانشگاه های مختلفی داره و اشاره نکردن به اونها ممکنه پاسخ اشتباه یا خیلی کلی رو هم به همراه داشته باشه. برای نمونه اغلب دانشگاه های خوب آمریکا و کانادا حداقل معدل 3 از 4 رو برای کارشناسی نیاز دارند بنابراین بین 14.9 و 15.87 تفاوت زیادی وجود داره. همین طور شرایط پذیرش ارشد و دکترا خیلی متفاوت هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
15-07-2014, 02:08 PM
سلام
من كارشناسي گرافيك فردوسي مشهد معدل١٧/٣٠ كارشناسي ارشد گرافيك تربيت مدرس معد١٨/١٩ عضو هيات علمي دانشگاه2سال سابقه تدريس٥سال شركت در يك نمايشگاه خارجي و پانزده نمايشگاه داخلي واسه دكتراي تاريخ هنر ميخوام اقدام كنم. ترجيحا آمريكا تافل رو هم تا شهريور اوكي ميكنم ممنون اگه راهنمايي كنيد.
16-07-2014, 04:49 PM
سلام دوستان به نظر شما با توجه به شرایط زیر چقدر احتمال داره واسه دانشگاه های ایالات متحده آمریکا اپلایم همراه با فاند پذیرفته بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
1- کارشناسی ارشد، مهندسی هوافضا (در حال تحصیلم معدلم حدود 16.5) 2- کارشناسی، مهندسی تکنولوژی هوانوردی(معدل15.5) 3- کاردانی، مهندسی تکنولوژی هوانوردی (معدل 14.5) دورههای تخصصی: خلبانی I.R. خلبانی C.P.L. خلبانی P.P.L. مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما، A&P استاندارد هوافضایی ECSS اروپا. استاندارد ISO9001-2008، مؤسسه بینالمللی TÜV NORD مهارت های فنی کامپیوتر (ICDL) مدیر فنی بند ب، سازمان گردشگری(بین المللیه مدرکش) افتخارات: ‘’اختراع’’ ثبت شده در ایران و فایلینگ شده در ایالات متحده آمریکا با حمایت بنیاد علم ایران مقالات کنفرانسی : 8 تا مقاله داخلی کنفرانسی مقالات ISI: 2 تا هرکدوم با ایمپکت یک و دیگری نیم زبان هم باید بگم که 7 IELTS و دارم و همچنین Level 4 ICAO دارم روی GRE هم کار میکنم تا بعدا بگیرم انشاالله تعالی
16-07-2014, 06:16 PM
سلام وقت بخیر
مهندس صنایع از علم و صنعت معدل 14 آیلتس 6/5 یه مقاله دارم مینویسم اگه لطف کنید و بگید به نظرتون شانسم برای کدوم کشور بیشتره ؟
16-07-2014, 06:30 PM
(16-07-2014, 04:49 PM)'ergerg' نوشته: سلام دوستان به نظر شما با توجه به شرایط زیر چقدر احتمال داره واسه دانشگاه های ایالات متحده آمریکا اپلایم همراه با فاند پذیرفته بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ شما شرایطتون خوبه، معدلهاتون متوسط و خوبه و مقالههاتون هم وضعیتش خوبه، زبان و قسمتهای جنبی رزومه هم خوبه و شانستون برای گرفتن پذیرش و فاند خوبه. فقط با توجه به اینکه زمینه کاری شما رو نمیدونم چیه و چقد حساس محسوب میشه، پیشنهاد من اینه که با توجه به مشکل ویزا، علاوه بر آمریکا، کشورهای دیگه رو هم در نظر بگیرین و فقط آمریکا اپلای نکنید. به هر حال رزومه شما خوبه، و شانس گرفتن پذیرش از کشورهای مختلف براتون و جود داره.
موفق باشین
16-07-2014, 06:46 PM
(16-07-2014, 06:16 PM)'miladshahnazi' نوشته: سلام وقت بخیر راستش نظر دادن در این مورد خیلی راحت نیست، شما معدلتون خوب نیست و این کار رو یکم مشکل میکنه، بستگی به شرایط مقالهای که مینویسین و ... هم داره، هیچ جا رو هم نمیشه کامل گفت شانس ندارین، ولی بطور خلاصه، یکی از راهها اینه که سعی کنید یه GRE درخشان بدین، که معدلتون رو تا حدی جبران کنه و آمریکا اپلای کنید، شانستون برای کانادا و استرالیا زیاد نیست و اروپا هم فاند برای فوق نیست چندان. در مجموع پیشنهاد من اینه که فوق رو ایران بخونید و با معدل بالا و دست پرتر از نظر مقاله و نمره زبان بهتر، اپلای کنید.
موفق باشین
16-07-2014, 08:53 PM
(16-07-2014, 06:46 PM)reza_1st نوشته: اگه بخوام با هزینه خودم برم امکانش هست برای استرالیا؟
16-07-2014, 09:24 PM
(16-07-2014, 08:53 PM)'miladshahnazi' نوشته: اگه بخوام با هزینه خودم برم امکانش هست برای استرالیا؟ اگه بخواین با هزینه خودتون برین، برای بیشتر جاها مشکلی ندارین و شدنیه. به هر حال باید پذیرش رو بگیرین، ولی بدون فاند خیلی راحت تره و شانستون خوبه. البته در مورد آمریکا و اروپا من اطلاعات بهتری دارم، در مورد استرالیا اگه جزئیات بیشتری میخواین از دوستان تو انجمن خودش بپرسین، بهتر از من میتونن جواب بدن.
موفق باشین
16-07-2014, 09:58 PM
(16-07-2014, 09:24 PM)reza_1st نوشته: ابتدا قصدم نروژ بود ولی نروژ سخت شده من فک نکنم بتونم ارشد سراسری قبول شم هزینه ارشد آزاد هم بلاخره هزینست فکر کنم برم اونور و دکترا فاند بگیرم برای کانادا با معدل خوب درست تر باشه بازم ممنون |
|