18-02-2015, 03:16 PM
(18-02-2015, 03:04 PM)'Mahla822438' نوشته: سلام,
من مهندسی کشاورزی, زراعت, دانشگاه شیراز با معدل 14.12
و ارشد دانشگاه تهران با معدل 17.91
آیلتس 6 و جی آر ای 381(یک ماه خوندن بدون تست)
یک مقاله علمی پژوهشی و 1 کنفرانس خارجی و 1 کنفرانس بین المللی و 7 کنفرانس داخلی
یک همکار ی در طرح ملی
6 تا گواهی ورکشاپ مربوط به فیلد و علمی و 2 تا ترینینگ
(مقاله آی اس ای در مراحل پایانی نوشتنم تا 3 تا خوب می شه از تزم)
تمایلم دانشگاههای آمریکاس و اینکه فیلدی که برای دکتری تمایل دارم در ادامه فیلد ارشدم هست (من گیاه پالایی یا حذف آلودگی نفتی از محیط با کمک ی گیاه کار کردم که این فیلد از انجا که بین رشته ای است معمولا استادای بیولوژی, محیط زیست, محیط زیست و عمران, خاکشناسی و مهندسی شیمی کار می کنن. استادای زیادی مکاتبه کردم که اکترا جواب دادن که فاند یا پوزیسن خالی ندارن ولی استادی (رئیس دپارتمان بیولوژی) از Southren illinoise, carbondalle, پارسال گفت اپلای کن ولی وضعیت فاندش معلوم نبود و از اسکولارشیپ دانشگاه و دپارتمان گذشته بود چون نمره زبانم کم بود اپلای نکردم و امسالم چند تا استاد گفتن اپلای کن و قسمت مالی هم از شرکت در اسکولارشیپ,)
با این شرایط کجا می تونم پیگیری کنم؟ آیا برای فال 2015 و یا حتی ژانویه 2016 امیدی هست؟ و یا اینکه تا دیر نشده واسه ی آیلتس بالای 7 و جی آر ای بهتر بخونم که در این صورت میشه واسه فال 2016؟
ممنون می شم راهنمایی کنید خیلی درگیرم کرده. در ضمن تو رزومم تکنیک ها و دستگاههای مربوط به فیلدم نوشتم که مسلطم.
با تشکر
درود قبل از هر چیز باید اشاره کنم که به ظاهر اشتباهی در وارد کردن نمره GRE تون وجود داره. نمره زبان فعلی شما از نمره زبان بسیاری از دانشگاههای آمریکا که معمولاً 6.5-7 است پایین تره. وضعیت مشابهی برای معدلتون وجود داره و ممکنه بعضی از دانشگاهها رو به دلیلی شرط حدقل معدل از دست بدید، ولی خوب بسیاری دیگر از دانشگاهها وجود دارند که میتونید برای اونا اقدام کنید. از طرفی رزومه اکتیوی دارید و با این فعالیت هایی که داشتید به نظر از لحاظ پژوهشی در سطح بالایی هستید که این میتونه به موفقیت شما کمک کنه.
به نظر من چندین دانشگاه در رتبههای مختلف رو چک کنید و شرایط نمرات زبان و GRE، معدل و مهمتر از همه ددلاین رو بررسی کنید. اگر میبنید که هنوز فرصت هست و میتونید قبل از ددلاین یک آزمون زبان جدیدی شرکت کنید که نمرتون رو افزایش بدید، خوب اقدام کنید. هرچند، بسیاری از دانشگاهها هم اکنون ددلاینشون سررسیده و یا به زودی سر میرسه و احتمال اینکه مجبور بشید برای سال بعد و یا ترم زمستان اقدام کنید کم نیست.
با جواب دادن به سوالات فوق میتونید برنامه ریزی کنید.
با جواب دادن به سوالات فوق میتونید برنامه ریزی کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers