(25-06-2012, 07:20 PM)mohamad0014 نوشته: سلامبه نظرم هیچ سایت و نرم افزاری تو ارزون بودن تماس با ایران به پای voipstunt نمیرسه. من تماس نگرفتم ولی بچه ها میگفتن کیفیتشم خوبه. فقط مشکلش اینه که تا اونجایی که من میدونم 10 یورویی شارژ میشه.
این سایت را جدیدا دوستان بهم معرفی کردند. به نظرم قیمتش مناسبه و به چند کشور اروپایی هم فری هست.
http://www.voipwise.com/
بررسی روشهای مختلف تماس تلفنی با خارج از کشور
|
25-06-2012, 09:22 PM
سلام
یکی از دوستان تو فروم به من VoipStunt رو معرفی کرد. قیمتش واقعا ارزونه (چند بار با آمریکا تماس گرفتم). یه مشکلی که در مورد همه ی نرم افزار های تماس تلفنی اینترنتی موجود صادقه، اینه که با اینترنت ما!!!! معمولا صدا قطع و وصل میشه، من با اسکایپ، OOVOO و همین VoipStunt امتحان کردم و همه قطع و وصلی صدا رو دارن و بعضی وقتا اصلا نمیشه حرف زد(اینترنتم 256 ) اما این VoipStunt یه ویژگی باحال به اسم Phone2Phone داره که شماره تلفن خودت و مقصد رو میدی، بعد یه تماس تلفنی بین شما و مقصد برقرار می کنه و دقیقا با کیفیت تلفن حرف می زنید. هزینش هم فرقی با تماس اینترنتی نداره. هزینه ی اضافی هم نداره، من شماره تلفن خودم که ایرانسله رو دادم و 15 دقیقه با آمریکا صحبت کردم، از اکانتم نیم یورو کم کرد و شارژ ایرانسل رو هم چک کردم چیزی کم نشده بود !
11-03-2013, 09:01 PM
کلا دو نوع مسئله در مورد وویپ وجود داره، یکی برای افرادی که خارج از ایران هستن و میخان به ایران زنگ بزنن، و یکی برای اون هایی که ایران هستن و میخان به خارج زنگ بزنن،
در مورد اولی dial now فعلا از همه ارزون تره و بعدش voip stunt, voip yo, super voipهستن، اولی 2 سنت در دقیقه و بعدی ها 3 سنت... اگه اسمشون رو گوگل کنین نرخ هاشون هست... در مورد کیفیت این ها هم من از 4 تا وویپ مختلف استفاده کردم به نظرم خیلی فرق نداره.. اگه اینترنت خوب داشته باشید اوضاع خوبه... در مورد تلفن از ایران به خارج هم باید بگم که اینترنت ایران خیلی وقتا ایجاد مشکل میکنه برای تماس و خیلی کیفیت تماس ها بده.... ولی اون سرویس تلفن به تلفن خوبه اما گرون تره.... این سایت تمام قیمت های وویپ ها رو برای کشور های مختلف مقایسه کرده که خیلی به درد میخوره... کشور مورد نظرتون رو پیدا کنین و ارزون ترین شرکت رو پیدا کنین.... موفق باشید همگی و صداتون خوش!! ؛) راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
11-03-2013, 10:50 PM
برای اینکه از ایران به امریکای شمالی تماس بگیرید می تونید از یه vpn و google takl استفاده کنید و با تمام شماره های امریکای شمالی + موبایل تماس رایگان بگیرید.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
12-03-2013, 04:17 PM
(11-03-2013, 10:50 PM)'lavender' نوشته: برای اینکه از ایران به امریکای شمالی تماس بگیرید می تونید از یه vpn و google takl استفاده کنید و با تمام شماره های امریکای شمالی + موبایل تماس رایگان بگیرید.البته گوگل تاک که جای خودش ولی اکثر شرکت های وویپ تماس آمریکاشون مجانیه.... همینطور کانادا.... اینها باید چک بشه، چون مثلا فک میکنم voip stunt حدود 40 تا کشور مجانی بود!! البته همشون موبایل نبودن و دقیقش یادم نیست... ولی برای اینکه از تماس های مجانیشون هم بخاید استفاده کنید باید پول توی حسابتون باشه و 10 یورو یا دلار اولیه رو باید بریزید... من خیلی به وی پی ان وارد نیستم اما این اپراتور ها فک کنم احتیاجی بهش ندارن... راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
12-03-2013, 06:18 PM
(12-03-2013, 04:17 PM)'spt' نوشته: البته گوگل تاک که جای خودش ولی اکثر شرکت های وویپ تماس آمریکاشون مجانیه.... همینطور کانادا....برای gtalk نیازی به پول داشتن توی اکاننتون نیست.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
16-04-2013, 03:45 PM
سلام من قبلن از oovoo و اسکایپ استفاده میکردم واسه تماس با خارج. الان که جفتشون رو بستن. برنامه ای رو سراغ دارین که کار کنه و نسبتا ارزون باشه؟
برنامه هایی مثل voip stunt, voip yo, super voi و wicall هنوز کار میکن؟(شانس من هر موقع کردیت برنامه ای رو خریدم بعد یه مدت بسته شده!)
جالبیش اینجاس که با تلفن معمولی هم نمیشه زنگ زد خارج! همش اشغاله! زنگ زدم مخابرات میگه مشکل شبکه س! باید زنگ بزنین مخابرات تهران...اونجا هم زنگ زدم اصلا انکار میکنن مشکل رو یا همش منو پاس دادن به یکی دیگه! پیش به سوی کره شمالی ))
16-05-2013, 07:22 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 16-05-2013, 07:26 PM توسط mohamad0014.)
(03-04-2012, 10:26 AM)'Babak' نوشته: یک نرمافزار دیگه که با گسترش گوشیهای موبایل جدید (smart phone) کارا و قابل استفاده شده نرمافزار viber هست. این نرمافزار روی گوشیهای iPhone و همچنین گوشیهایی که سیستم عامل Android دارند قابل نصبه و امکان مکالمه و SMS مجانی به تمام دنیا رو میده. نصب و استفاده ازش هم بسیار ساده است. خوشبختانه در ورژن جدید viber قابلیت نصب روی pc هم وجود دارد.
http://www.viber.com/
16-05-2013, 08:00 PM
اگه اینترنت دارین از نیمباز و لاین هم میشه استفاده کرد . تقریبا مثل وایبر هستن .
http://www.nimbuzz.com/en/ http://line.naver.jp/en/
ناشنوا باش! وقتی همه از محال بودن آرزوهایت میگویند.
... و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد
05-06-2013, 11:57 AM
سلام . میخواستم بدونم راهی هست که بشه از ایران با تلفن همراه بلژیک تماس رایگان گرفت یا هزینش کمتر باشه؟
|
|