(24-12-2016, 12:43 AM)kourosh2016 نوشته: Babak@
درود
منظورتون از " اون تصوری که از کار کردن در شرکتی مثل گوگل داشتم با واقعیت خیلی منطبق نبود و بسیار بلندپروازانه و خام بود. اون موقع تصور من از کار کردن در یک شرکت بزرگ این بود که من روی مهمترین پروژههای شرکت کار خواهم کرد و یکی از مهندسین اصلی و طراحان اصلی این پروژهها خواهم بود."
بیشتر توضیح بدید چون من هم تقریبا همینجوری بلند پروازانه فکر می کنم .
اگه امکانش هست درباره نوع کاری که مثلا یه متخصص Phd در حوزه ماشین لرنینگ و AI به عنوان تازه کار و یا با تجربه انجام میده در شرکتهای بزرگ و مقایسه در آمد آنها توضیح بفرمایید.و اینکه رنک دانشگاه هم در استخدامی در گوگل موثره یا فقط توانایی مورد نیاز شرکت مهمه؟
در متن توضیح دادم که منظورم چی هست. در شرکتی مثل گوگل که نزدیک به ۶۰-۷۰ هزار نفر پرسنل تمام وقت داره، نمیتونید انتظار داشته باشید که از راه برسید و تبدیل به مهره خیلی مهمی در شرکت بشید و روی مهمترین پروژهها کار کنید. من در حال حاضر در تیم خیلی مهمی از شرکت هستم، اما همیشه در این شرکتها تیمه که کار مهم انجام میده نه فرد و معمولا وابستگی به فرد کمه در غیر این صورت با رفتن اون فرد شرکت ممکنه نتونه به کارش ادامه بده یا خدشهای در عملکردش وارد بشه. هر یک از افراد یک تیم یه قسمت کوچک از یه کار بزرگ و مهم رو انجام میدهند. خیلی مدت زیادی طول میکشه، حداقل ۵-۶ سال و در اغلب مواقع بیش از ۱۰ سال، تا در این شرکتها به سطح خیلی بالایی برسید و بتونید پروژههای بزرگ رو خودتون هدایت کنید.
شما به عنوان متخصص machine learning در خیلی از تیمهای گوگل میتونید کار کنید. تیم TensorFlow یکی از تیمهای اصلی و بزرگی هست که کارهای زیادی در این زمینه انجام میدهند. از نظر درآمدی هم مشابه گرایشهای دیگه نرمافزاره. معمولا حقوق افرادی که تازه از دانشگاه اومدهاند حدود ۱۲۰ هزار دلار در سال بعلاوه پاداش و مزایای دیگه است.
رنک دانشگاه در استخدام شدن تاثیرگذار هست، اما شاید بیشترین تاثیرش در یکی دو شغل اول بعد از فارغالتحصیلی باشه. اگر بتونید در مصاحبه کاری خیلی خوب ظاهر بشید، رنک دانشگاه دیگه چندان اهمیتی نداره، اما رنک خوب دانشگاه میتونه خیلی کمک کنه که شما بتونید مصاحبه کاری رو بگیرید و به مصاحبه دعوت بشید.
این رو هم اضافه کنم که در مورد شرایط استخدام و غیره اگر سوالی دارید، انجمن زندگی و کار در امریکا موضوعات بهتری برای این منظور داره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.