02-08-2014, 12:19 PM
با سلام / جدیدا در باره این دانشگاه شنیدم رنکینگ آن به 180 رسیده آیا صحت دارد؟! از بچه های وزارت علوم ایران شنیدم!
تحصیل در چین
|
02-08-2014, 12:19 PM
با سلام / جدیدا در باره این دانشگاه شنیدم رنکینگ آن به 180 رسیده آیا صحت دارد؟! از بچه های وزارت علوم ایران شنیدم!
03-08-2014, 10:42 AM
(02-08-2014, 12:19 PM)'paezan' نوشته: با سلام / جدیدا در باره این دانشگاه شنیدم رنکینگ آن به 180 رسیده آیا صحت دارد؟! از بچه های وزارت علوم ایران شنیدم! وزارت علوم درخصوص رانکینگ نمیتونه الگوی مناسبی باشه و دانشگاههای رو رنک کنه. پس صحت نداره. من تااونجا که از سایت QS یا TIMES اطلاع دارم که رنک 180 نداره. اما دانشگاه خوبیه ، مخصوصاً برای رشته شما.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
04-08-2014, 02:36 PM
باسلام / آیا با رنک این دانشگاه من میتوانم برای پست داک از کشوری دیگر اقدام کنم (مثلا برای پست داک از آمریکا یا استرالیا یا سوئد و فنلاند ) ؟! و 1-اینکه کلا برای پست داک چه معدلی و یا چند مقاله باید در دکترا و فوق داشته باشم( چه چیزایی ارزیابی میشود؟) (آیا معدل لیسانس و فوق هم ارزیابی میشود یا فقط معدل دکترا )؟2- با توجه به این دانشگاه و رنک آن میشود از دانشگاه های ممتاز کشورهای بالا پذیرش گرفت؟
3- مثلا اگر برای امریکا اقدم کنم ( 2 یا 3 سال بعد) باید مجدد نمره زبان را و جی ار ای ارائه بدهم؟ ( کلا جی آر ای چند و تافل چند ارائه بدهم تا شانس داشته باشم؟) 4-یا با همین نمره زبان تافل فعلیم میتوانم اقدام کنم ؟5- آیا جی ار ای برای کشورهای اروپا یک پوزیشن مثبت ارزیابی میشود یا خیر/ با تشکر و عذرخواهی که سوالاتم زیاد شد.
05-08-2014, 09:26 PM
(04-08-2014, 02:36 PM)'paezan' نوشته: باسلام / آیا با رنک این دانشگاه من میتوانم برای پست داک از کشوری دیگر اقدام کنم (مثلا برای پست داک از آمریکا یا استرالیا یا سوئد و فنلاند ) ؟! و 1-اینکه کلا برای پست داک چه معدلی و یا چند مقاله باید در دکترا و فوق داشته باشم( چه چیزایی ارزیابی میشود؟) (آیا معدل لیسانس و فوق هم ارزیابی میشود یا فقط معدل دکترا )؟2- با توجه به این دانشگاه و رنک آن میشود از دانشگاه های ممتاز کشورهای بالا پذیرش گرفت؟ با توجه به این که رنک بالا یا پایین خیلی مهم نیست!! مهم اون رزومه و مقالاتی است که جمع میکنید. دقیق نمیشه گفت چند مقاله مهم این موردیه که شما چه فکر یا نظریه جدید ارائه بدهید یا موضعات نویی داشته باشی.
معدل هم به دو مقطع قبلی شما بر میگیرده که چقدر مهم است. مقطه پست دکتری کار محسوب میشه و استاد شما اختیار کامل داره که راجع به شما تصمیم بگیرد و اگز مقطع قبلی رو به انگلیسی خونده باشی نیازی نیست. جی ار ای برای پست دکتری و یا دکتری در اروپا خیلی اخذ نمیشه و اگر معدل ضعیفی داشته باشی ممکنه تاثیر مثبت داشته باشه " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
18-10-2014, 04:50 PM
سلام و سپاس خدای بزرگ را
من برای یک دوره یک ساله زبان چینی برای ترم بهار امسال دارم اقدام میکنم . دانشگاه یا کالج زبان کدام بهتر هستن؟ آیا تجربه یادگیری در کالج های زبان را داشتین؟ از دوستانی که تجربه زندگی در چین رو دارند از لحاظ اقتصادی و آب و هوا کدوم شهر را پیشنهاد میکنید؟ با هزینه ماهی 800 تومن میشه در شانگهای زندگی کرد؟.البته بدون احتساب هزینه خوابگاه که 6 ماه اول پرداخت میشه. 30 سالمه و کاردانی کامپیوتر خوندم و بعد از اتمام زبان چینی میخواهم وارد رشته تجارت بازرگانی بشم و چون شانگهای قطب دوم اقتصادی هستش و شرکتهای بین الملی زیاد داره شانس موفقیت چند برار میشه البته به نظر من. اگر هزینه های پکن و شانگهای زیاد هستش. نزدیکترین و بهترین شهری که نزدیک شانگهای باشه و بازار اقتصادی خوبی داره کجا را پیشنهاد میکنید؟ از پیشنهاد و راهنمایی شما دوستان گرامی ممنونم و بهترین ها را آرزو دارم. [img]images/smilies/heart.gif[/img]
18-10-2014, 09:47 PM
(18-10-2014, 04:50 PM)'kingchelsea' نوشته: سلام و سپاس خدای بزرگ را دروود.
خود دانشگاهها هم دوره زبان چینی برگزار میکنند. اب و هموای شانگها معتدل و زمستونهای قابل تحملتری داره و الودگی هم خیلی کم. با ماهی 1 میلیون در ماه اون هم تنها در محیط دانشگاه اره میشه سر کرد. شانگهای که هزینه و زندگی از پایتخت هم بیشتره اما اگر برای تحصیل و کار اقدام میکنی استان جنوبی چین نزدیک به شانگهای به اسم zhejiang مناسبه. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
04-11-2014, 03:36 AM
با عرض سلام
کسی میتونه اطلاعاتی درباره شانس پذیرش تو دوره های مسترز انگلیسی زبان دانشگاه تسینگوا بده؟اطلاعاتی مثل اینکه سخت گیرن یا نه!تافلم بالای 100 . 1 مقاله کنفرانس بینالمللی دارم که تو خود چین بودو پرزنت هم کردم.ریکام خوبم دارم
13-11-2014, 08:42 AM
(04-11-2014, 03:36 AM)'vahagn' نوشته: با عرض سلامسلام بر شمامن منظورت از سختگیری رو نمیدونم!!! اما خوب هر کجا که مینیمم رو نداشته باشی قبولی سخت میشه. اما دانشگاه چینخا واسه معدل و توصیه نامه و مقاله یکم دقت زیاد داره. رشتههای انگلیسی هم در اینجا میتونید ببینید. در کّل دانشگاه تاپ هست " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
13-11-2014, 10:33 AM
سلام دوستان
من خیلی از افراد را دیدم که برای تحصیل رفتن چین ولی الان با توجه به تحریم ها رشته خودشونا بی خیال شدن و صرفا کار تجارت یا مترجمی را انجام می دن چون الان اکثر پروزها و خط های تولید را در صنایع مختلف چینی ها انجام میدن . کار مترجمی درامد فوق العاده بالایی داره.تازه تعداد این مترجم ها در ایران هم خیلی کمه زیر 100 نفر
15-11-2014, 02:44 AM
(13-11-2014, 08:42 AM)'Mr-Voltage' نوشته: سلام بر شمامن منظورت از سختگیری رو نمیدونم!!! اما خوب هر کجا که مینیمم رو نداشته باشی قبولی سخت میشه. اما دانشگاه چینخا واسه معدل و توصیه نامه و مقاله یکم دقت زیاد داره. رشتههای انگلیسی هم در اینجا میتونید ببینید. در کّل دانشگاه تاپ هست اخه تو سایتشون مینیممی نداشتن.فقط نوشته بود برای تحصیل مقطع فوق لیسانس باید لیسانس داشته باشید.
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
6 مهمان |