14-06-2018, 12:59 PM
(14-06-2018, 11:45 AM)Pantea71 نوشته: با درود، من سالها پیش از شریف فارغ التحصیل شده ام و دانشنامه را دریافت کرده ام ولی در ان زمان تنها ریز نمرات را به انگلیسی به من دادند.اکنون برای ترجمه ریز نمرات به المانی نیاز به ریز نمرات به پارسی دارم و چون خارج از کشور ساکن هستم با بخش دانش اموختگان بارها و بارها تلفنی تماس گرفتم و انها گفتند حضوری ریز نمرات را به پارسی ارایه میدهند. با دادن وکالت به دوستی در ایران و مراجعه حضوری او، ریز نمراتی به وی دادند که بر روی ان نوشته شده "صرفن جهت اطلاع دانشجو" و سامانه وزارت علوم این نسخه را نمی پذیرد. بخش دانش اموختگان به گفته دوستم بسیار برخورد بدی داذند و من فرصت زیادی برای ارایه مدارکم به دانشگاه در خارج از کشور ندارم. اگر کسی تجربه مشابهی دارد از تقسیم ان بسیار لطف خواهد کرد .با احترام و پیشاپیش از پاسخهایتان سپاسگزارم
اگر تسویه حساب نکرده باشید به شما نخواهند داد ریزنمرات را
یا با عدم کاریابی ی تسویه حساب یا با کار کردن چند ساله میشه مدرک رو خرید
شما تسویه حساب کرده بودید؟
برای ترجمه رسمی بله اصل ریزنمرات لازمه وزارت علوم تایید نمیکنه نسخه های دیگر رو باید اصل باشه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.