08-04-2013, 06:18 PM
(08-04-2013, 06:01 PM)'f.mahmoodi.el' نوشته: سلام من گذرنامه م رو در کشور ونزوئلا تمدید کردم و مهر ورود و ویزام در گذرنامه قبلی هست.حالا میخوام 2هفته برگردم ایران ایا مشکلی جهت خروج مجدد دارم یا نه.در ضمن چون ویزای قبلی تمام نشده میخوام مجددا از ان استفاده کنم؟ممنون از راهنمایی دوستان.
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم.
شما با گذرنامه جدیدتون برای ورود به کشور یا خروج از آن، مشکلی نخواهید داشت. جواب به سوال دومتون رو هم به دوستان مطلع تر واگذار میکنم
شما با گذرنامه جدیدتون برای ورود به کشور یا خروج از آن، مشکلی نخواهید داشت. جواب به سوال دومتون رو هم به دوستان مطلع تر واگذار میکنم
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.