11-10-2017, 12:58 PM
سلام ،من از طریقه دوست پسرم اقامت گرفتم ولی ازدواج نکردیم ، الان برای تمدید پاسپورتم توی هلند میخوام اقدام کنم، آیا مشکلی برام به وجود خواهد اومد؟
تمدید گذرنامه در خارج از کشور
|
11-10-2017, 12:58 PM
سلام ،من از طریقه دوست پسرم اقامت گرفتم ولی ازدواج نکردیم ، الان برای تمدید پاسپورتم توی هلند میخوام اقدام کنم، آیا مشکلی برام به وجود خواهد اومد؟
05-12-2017, 10:41 AM
سلام . دوستان من برای تمدید گذرنامه ام نیاز به کمک دارم. من در امریکا زندگی میکنم و گرین کارت دارم. از تاریخ انقضای گذزنامه ام حدود ۷ ماه گذشته. هرجا که جستجو کردم قید شده که نباید از تاریخ گذزنامه بیشتر از ۶ ماه گذشته باشه. میخواستم بدونم من چطور میتونم گذرنامه بگیرم؟ بخصوص نگرانم که با ایران اومدنم برای برگشتم دچار مشکل بشم. ممنون
07-12-2017, 07:01 AM
دوست من، شما مدارکی که در سایت زیر ذکر شده، تهیه کرده و به دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن، بفرستید - از لحاظ قانونی، اونها موظف هستند گذرنامه شما رو تمدید کنند.
اگر مدارکتون رو از طریق پست ارسال کنید، صدور و ارسال گذرنامه، معمولا حدود 5 هفته طول میکشه، ولی اگر عجله دارید و بتونید حضوری تشریف ببرید، واشنگتن، صبح قبل از ساعت 11، که مدارکتون رو تحویل بدید، عصر همون روز، از ساعت 2 تا 4 میتونید، گذرنامه تون رو دریافت کنید.
پ.ن: تا جایی که من اطلاع دارم بدون گذرنامه معتبر، نمیتونید به ایران سفر کنید/از امریکا خارج بشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
13-08-2018, 12:59 PM
سلام من پاسپوردتم ۴ماه اعتبارش مونده آیامیتونم ازکشورسوعد بگرگردم ایران برای سفر.
04-01-2019, 05:39 AM
سلام
من ۲ هفته پیش با وثیقه ۱۵ میلیونی از ایران خارج شدم و به ترکیه اومدم. تو ایران معاف تحصیلی بودم. قصد ندارم به ایران برگردم. آیا سال ۲۰۲۲ که اعتبار گذرنامه من تموم میشه، میتونم با مراجعه به سفارت، پاسپورت جدید بگیرم؟ یا به علت نداشتن کارت پایان خدمت و مشمول غایب بودن، اذیت میکنن؟
06-01-2019, 07:03 PM
(13-08-2018, 12:59 PM) نوشته: سلام من پاسپوردتم ۴ماه اعتبارش مونده آیامیتونم ازکشورسوعد بگرگردم ایران برای سفر. سلام خیر، کمتر از 6 ماه اعتبار امکان سفر وجود ندارد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
06-01-2019, 07:59 PM
(04-01-2019, 05:39 AM) نوشته: سلام اقامتتون قانونی هست در ترکیه؟ اولین چیزی که خواهند خواست کارت اقامت قانونی هست و بعدا بعیده یکم مشکل خاصی پیش بیاد. در ضمن اصل و کپی گذرنامه رو هم خواهند خواست از شما به این هم دقت کنید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
25-02-2019, 02:20 AM
سلام
رفتم به یکی از کنسولگری ها و پاسم رو تمدید کردم, چون مهر های خروج در صفحه آخر پاس رو درست نگاه نکرده بوده یا خیلی مهر کم رنگ .بوده یکی از خروج هامو که آخرین خروجم نبوده به عنوان آخرین خروج زده در پاس جدید حالا هم تاریخ آخرین خروج و هم مرز خروج اشتباه هستند مهمه یا نه چندان؟ چکار کنم؟ تازه ۱۰۰ یورو هم برام خرج برداشته است.
29-06-2019, 01:10 PM
سلام
خواستم بدونم از قوانین کانادا اینه که نباید پاسپورتت مهر عراق بخوره؟؟! من چند وقت پیش به دوستم پیشنهاد دادم یه سفر تفریحی بریم اربیل عراق ولی اون گفت که پاسش مهر عراق بخوره اقامت بش نمیدن.. درسته همچین چیزی؟؟؟؟
30-06-2019, 08:26 AM
من چنین چیزی نشنیدم و بعید می دونم قانونی آیین نامه ای چیزی وجود داشته باشه که بگه اگر فردی به عراق سفر کرد بهش اقامت نمی دهند. با این حال، به طور کلی سفر به مناطق جنگ زده مثل عراق، سوریه، یمن، لیبی و غیره میتونه افسر پرونده رو ترغیب کنه که پرونده رو به بررسی امنیتی بفرسته که ممکنه ماه ها به طول بکشه ممکن هم هست با توجه به شرایط متقاضی شک خاصی نکنند و نادیده بگیرن. بنابراین به نظرم اگر قصد مهاجرت یا تحصیل دارین به طور کلی بهتره صرفا در شرایط اضطراری به چنین کشورهایی سفر کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
|
|