15-02-2017, 10:51 AM
(11-02-2017, 05:53 PM)مهمان نوشته: سلام من با یه آقای امریکایی در ایران ازدواج کردم اما متاسفانه چیزی از قوانین امریکا نمیدونم آیا درسته ۳ تا ۴سال طود میکشه تا ویزای من هم صادر شه؟ و با این قوانین و کشمکش های اخیر دونالد ترامپ ممکنه مهاجرتم غیر ممکن بشه؟
فراموش کردم بگم با آقایی که حدود ۱ماه پیش ازدواج کردم حدود ۴سال هست که از طریق اینترنت و کاملا سرسری آشنا شدیم ، من حدود ۳۰سالمه و لیسانس معدن و عمرانو کامپیوتر دارم و ایشون ۶سال از من بزرگترن متولد امریکان و اونجا دبیرن و مشغول تدریس ، بعد از چندماه اشنایی ایشون پیشنهاد ازدواج دادو پیشنهاد اینکه به قصد دیدارو خواستگاری به ایران بیاد و خلاصه با وجود مخالفتای من که ممکنه اصلا حضورا از هم خوشمون نیاد بلاخره با تور تک نفره ایران اومدن و مستقیم به خواستگاری از خونواده ....طی سالای گذشته تقریبا سالی یبار و در جمع ۴بار برای خواستگاری اومدن و هی جواب رد از خونوادم گرفتن که عاقبت خونواده دیدن هم اون جدی هست هم من موافق ایشون شدم، بلاخره امسال بعد از انجام تحقیقات وسیع از دوستان ایرانی مشترک ساکن در اونجا و حتی اومدن اونا در مراسمهای خواستگاری قبول کردن و همین ایران رسما بعد کلی دوندگی و کارای اداری توی تابستون و بعد از انجام انگشت نگاریشو گویا گرفتن سوء پیشینه اش از اینترپل بعد از ۳ماه جواب دادن که میتونیم ازدواج کنیم بلاخره دی ماه امسال بعد اجازه پلیس مهاجرت و نماینده وزیر امور خارجه (استاندار) و ریس اداره مهاجرت و تاییدیه های مختلف از جمله تعهدهای محضری آقا دربرابر همسر ایرانی که قویا دولت ایران الزام به امضاشون میکنه ، ازدواج کردیم.
ما عکس مشترکی تا همین تابستون که خونواده قبول کردن که بسپرن دست دولت تحقیق از ایشونو، نداشتیم. منتها تمام سفراشون به ایران در پاسپورتشون هستو کل اطلاعات و قصد سفرشون از همون ابتدا که نامزدی و ازدواج ذکر کردن در تمام تورایی که باید همراهیشون میکردن تا قبل از ازدواج ثبت شده، و در حال حاضر تصویرتمام مدارکمون از جمله پاسپورتم و ترجمه رسمی عقدنامه و شناسنامه خودم و پدرو مادرم و مدارک تحصیلیم با مهر رسمی قوه قضاییه و امور خارجه رو هم پیش وکیلشون در امریکا برده ... منتها هنوزم من در جریان هیچ کدوم از قوانین نیستم... مثلا اینجا درباره ۲سال خوندم ... الان برای من این هم سواله که ایا ۴سال قبوله که از اولین سفرشون به ایران میگذره و هربار برای تایید ویزای ایشون از سفارت با من تماس گرفته میشد که برای ازدواج میان و من تایید میکردم...؟!
همچنین سوالم اینه که با وجود سیاستهایی که اقای ترامپ پیش گرفته (با اینکه به نظر میاد قدرتی نداره) اگر به فرض مجبور شدیم و ایشون بخواد کارشو رها کنه و بیاد ایران بمونه سیتیزن امریکاش باطل میشه ؟
سوال دیگم اگر من موفق به رفتن بشم میتونم همون سالهای اول هم به فرض برای عیدو تابستون که مورد توافق هردومون بود به ایران سفر کنم یا اینکه دوستان میگن تا دو سال نمیتونم سفر کنمو ازدواجمون اونجا تا دوسال چک میشه؟!
با توجه به این که همسر شما شهروند (سیتیزن) امریکا هستند، ایشون میتونند ظرف ۳ الی ۶ ماه برای شما گرین کارت بگیرند. شما لازمه که برای گرفتن خود گرین کارت به امریکا سفر کنید. دستورات اخیر ترامپ توسط دادگاه فدرال غیرقانونی اعلام شده و فعلا متوقف شده. با فرض بر این که این دستورات از سرگرفته نخواهد شد، شما مشکلی برای سفر به امریکا نخواهید داشت. در صورتی که احیانا مشکلاتی برای سفر شما پیش بیاد، همسر شما میتونند در ایران در کنار شما زندگی کنند و شهروندی امریکایی ایشون باطل نخواهد شد.
در صورتی که شما موفق به رفتن بشید، ظرف حدود یک ماه بعد از رسیدن به امریکا اصل گرین کارت رو دریافت خواهید کرد و مشکلی برای سفر به خارج از امریکا نخواهید داشت. قانون دو سال که شما گفتید برای این هست که گرین کارتی که شما از طریق ازدواج میگیرید مشروط به پایداری ازدواج به مدت حداقل دو ساله و ربطی به سفر نداره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.