برای پر کردن این فرم می تونید این فایل راهنما رو بخونید. اگر در مورد قسمت خاصیش مشکل داشتین بگین تا نگاه کنم.
https://www.uscis.gov/system/files_force...download=1
کلیرنس به طور معمول 3-2 ماهی طول می کشه به ویژه برای آقایون که سابقه خدمت سربازی یا سابقه کار در شرکت های دولتی رو داشته باشند. در مواردی کلیرنس ممکنه تا حدود شش ماه یا بیشتر هم به طول بیانجامه ولی در مورد پرونده های مهاجرتی خیلی به ندرت به رد شدن پرونده منجر میشه مگر اینکه واقعا مشکل خاصی باشه. پیگیری های شخصی خیلی تاثیر خاصی نداره و در بهترین حالت بهتون میگن که پرونده در حال بررسی هست و بهتون خبر میدم. به همین دلیل به نظرم بهتره صبر کنید تا روال طبیعی اش رو طی کنه.
https://www.uscis.gov/system/files_force...download=1
(07-06-2017, 12:56 AM)A.osk نوشته: اگه ممكنه فرم I864 حامي مالي روهم توضيح بدين
کلیرنس به طور معمول 3-2 ماهی طول می کشه به ویژه برای آقایون که سابقه خدمت سربازی یا سابقه کار در شرکت های دولتی رو داشته باشند. در مواردی کلیرنس ممکنه تا حدود شش ماه یا بیشتر هم به طول بیانجامه ولی در مورد پرونده های مهاجرتی خیلی به ندرت به رد شدن پرونده منجر میشه مگر اینکه واقعا مشکل خاصی باشه. پیگیری های شخصی خیلی تاثیر خاصی نداره و در بهترین حالت بهتون میگن که پرونده در حال بررسی هست و بهتون خبر میدم. به همین دلیل به نظرم بهتره صبر کنید تا روال طبیعی اش رو طی کنه.
(09-06-2017, 11:29 PM)mit2017 نوشته:با سلاممن حدود ۱۴ سال است که مقیم و شهروند کانادا هستم و سال گذشته با همسرم که شهروند و سیتیزن آمریکا هست ازدواج کردم . ۱۰ ماه پیش فایل درخواست اقامت من در آمریکا را باز کردیم و ۲ ماه پیش به من وقت مصاحبه در مونترال کانادا دادند ولی متاسفانه ویزا صادر نشد و از من درخواست رزومه کاری کردند و من را در وضعیت ( ادمین پراسس ) قرار دادند . تمام تصور من بر این است که این تصمیم گیری بر اساس این شد که در مصاحبه متوجه شدند که من قبل از مهاجرت به کانادا در سازمان دولتی کار میکردم . حال پس از گذشت ۲ ماه از مصاحبه و تماس ما با سفارت و اداره مهاجرت هیچ تغییری در فایل ما صورت نگرفته . فکر میکنید از چه طریق میتونیم پیگیر کارمون باشیم که سریعتر جواب بگیریم ، و آیا میدونید ممکن چه مدت کار ما طول بکشدمتشکرم بابت پاسخگویی
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -