09-06-2012, 04:35 PM
(09-06-2012, 01:51 PM)shahrzad1925 نوشته: سلام دوست من ارشد روانشناسی هستم از دو دانشگاه معتبر ایران با معدل 18.06 و 2 مقاله داخلی، 1 کنفرانس و 2 سال سابقه تدریس دانشگاه و کار بالینی خصوصی، برای آلمان دارم برنامه ریزی میکنم که با هدف نهایی اقامت گرفتن برای دکتری اقدام کنم، نمیدونم چقدر تصمیمم درست بوده و هست و یا چقدر موفقیت آمیز خواهد بود، لطف میکنی اگر راهنمایی یا کامنتی داری در باره کشور مورد نظر و یا تصمیم یا اقدامی که بتونه ریسک کارمو کمتر کنه برام مطرح کنیدوست خوبم، سلام
متاسفانه در مورد رشته ی شما و اینکه آلمان مناسب رشته شما باشه یا نباشه اطلاعی ندارم، پیشنهاد می کنم، منتظر باشید تا بقیه دوستان صاحب نظر، نظراتشون را بفرمایند.
ولی رزومه شما خوبه، معدل خیلی خوبه، مقاله یکی دو تا بین المللی معتبر هم بدید، خیلی بهتر خواهد شد.
سابقه کار رسمی هم بتونید ارائه کنید، مطمئنا مفید خواهد بود.
دکتری در اروپا، باید دنبال پوزیشن های خالی اعلام شده باشید و برای هر کدوم جداگانه درخواست بدید. آلمان در اکثر پوزیشن های دکتریش اولویت را به خانم ها میده. کشور پیشرفته و منظمی هست. بنابراین برای تحصیل و اقامت جای مناسبی خواهد بود.
بهترین راه اینه که خودتون در دانشگاه های مختلف جستجو کنید ببینید در راستای رشته و پایان نامه شما، کدوم دپارتمان ها فعال تر و معتبر تر هستند.
موفق و موید باشید
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.