14-01-2013, 12:46 PM
(14-01-2013, 11:23 AM)salazar716 نوشته:یه سوالی بود ذهن من رو خیلی درگیر کرده بود از هر کی هم میپرسیدم یه چیزی میگفت...
دیروز که رفتم واسه اقدام برای گرفتن گذرنامه فهمیدم:
من فامیلیم پسوند هم داشت، پسوند رو حذف کردم همونطور که میدونین تو شناسنامه ی جدید تو توضیحات این درج میشه، همیشه واسم سوال بود که گذرنامه با فامیلی جدیده یا قدیمیه؟ یکی میگفت پسوند هم مینویسن یکی میگفت درخواست بده ننویسن...من از یارو پرسیدم طرف گفت با فامیلی جدید نوشته میشه و هیچ چیزی از پسوند تو گذرنامه نمیاد...
فواد جان، مبنای درج نام و نام خانوادگی برای صدور گذرنامه، شناسنامه شما است، یعنی همونطوری که نام و فامیلتون در شناسنامه درج میشه، به همون صورت نام و فامیلتون در گذرنامه هم ذکر خواهد شد (یعنی نام و فامیل جدید).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.