04-03-2018, 12:51 AM
سلام. از زمان رفتن پیش پزشک معاین اولیه تا معرفی شدن به بیمارستان معمولا چقدر زمان می بره؟ و اینکه فقط یک روز خاص رو برای مراجعه به بیمارستان تعیین می کنن یا یک بازه زمانی رو؟
ممنون
ممنون
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی
|
04-03-2018, 12:51 AM
سلام. از زمان رفتن پیش پزشک معاین اولیه تا معرفی شدن به بیمارستان معمولا چقدر زمان می بره؟ و اینکه فقط یک روز خاص رو برای مراجعه به بیمارستان تعیین می کنن یا یک بازه زمانی رو؟
ممنون
04-03-2018, 02:56 PM
(04-03-2018, 12:51 AM)nsaidi نوشته: سلام. از زمان رفتن پیش پزشک معاین اولیه تا معرفی شدن به بیمارستان معمولا چقدر زمان می بره؟ و اینکه فقط یک روز خاص رو برای مراجعه به بیمارستان تعیین می کنن یا یک بازه زمانی رو؟ سلام اگر اشتباه نکنم دو هفته تا یک ماه و روز مشخص میکنند اما مطمئن نیستم. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
06-03-2018, 11:08 PM
با سلام و احترام
من بیست سالمه و در کانادا زندگی و تحصیل می کنم .دارای میوپی منفی هر دو چشم با آستیگمات منفی هستم.برای معافیت پزشکی باید از دفتر مونیخ آلمان اقدام کنم.قبل از این میخواستم مطمئن بشم و ببینم که با راهنمایی و نظر شما آیا با این شماره های چشم که با سایکلوپلژی کامل هستند من معاف دائم خواهم شد تا بتوانم با اطمینان بیشتری اقدام کنم.
چشم راست : *15 - 6.75 - 2.50 و چشم چپ : 165* - 0.50 -7.00
طبق آخرین آیین نامه معافیت پزشکی سازمان نظام وظیفه و برای مشمولان لیسانس و بالاتر آمده که ( میوپی با سیکلوپلژی کامل که در صورت همراه بودن با آستیگمات با علامت مثبت منظور شود ولی محاسبه نشود )
1- میوپی بیش از 7 دیوپتری یک چشم معاف دائم (برای لیسانس و بالاتر)
2- مجموع دیوپتر میوپی هر دوچشم بیش از 10 دیوپتری معاف دائم خواهد بود.
لطفا راهنمایی و مبذول بفرمایید با توجه به میوپی و آستیگمات هر دو چشم من که منفی هستند ، آیا این دو عدد با هم جمع میشوند و عدد حاصل از جمع این دو برای تعیین نمره نهایی جهت معافیت استفاده می شود و یا اینکه فقط عدد مربوط به میوپی چشم ملاک عمل هست.و برای هریک از موردهای 1 و 2 دیوپتر یک چشم و مجموع دیوپتر میوپی هر دو چشم را به من اعلام بفرمایید.
ضمنا طبق آخرین آیین نامه معافیت پزشکی سال 93 مشمولان کارشناسی با میوپی بالای 7 یک چشم معاف دائم هستند ولی چرا همه جا صحبت از عدد 8 دیوپتر و بالاتر یک چشم برای معافیت دائم مشمولان لیسانس و بالاتر هست.آیا آیین نامه تغییر کرده است و یا تفسیر دیگری دارد؟
با تشکر و سپاس فراوان
مجید - 96/12/15
07-03-2018, 11:48 AM
(06-03-2018, 11:08 PM)مجید حیدری نوشته: با سلام و احترام سلام منبع من برای راهنمایی وب سایت رسمی سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا است. بند 2: ميوپي با سيكلوپلژي کامل : (ميوپي با سيكلوپلژي كامل كه در صورت همراه بودن با آستيگماتيسم با علامت مثبت منظور شود ولي محاسبه نگردد.) الف)ميوپي بيش از6 ديوپتر يك چشم : معاف دائم تبصره: براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر ميوپي بيش از 8 ديوپتر يك چشم: معاف دائم ب)ميوپي از 3 تا 6 ديوپتر هر يك از چشمها : معاف از خدمات رزمي تبصره: براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر ميوپي از 3 تا 8ديوپتر هر يك از چشمها: معاف از خدمات رزمي منبع: لینک اگر اشتباه نکنم شما معاف دائم نخواهید شد و فقط معاف از رزم خواهید بود. در گذشته یک نمره مجموع برای معافیت وجود داشت که حال دیگر نیست، با این قانون شما معاف نخواهید شد مگر اینکه در مجموع معاف شوید که در آئین نامه جدید هیچ قانونی برای اجماع نمرات وجود ندارد. شما دقیقا از چه منبعی استعلام گرفته اید؟ آیین نامه کاغذی چاپ شده که در دفاتر پلیس +10/پست به فروش میرسانند؟ آیا از ایران فردی این دفترچه را تهیه کرده و قانون را برای شما اعلام کرده است؟ به هر حال من لینک قانون اصلی را به شما نشان دادم، به نظر من به یک چشم پزشک ایرانی یا حتی به یک عینک ساز ایرانی که در شهری که در کانادا زندگی میکنید مراجعه کنید و از ایشان بخواهید این اعداد را برای شما بخوانند و شما با قانون تطبیق دهید. آن ها با این اعداد آشنایی کامل دارند و قانون نیز که در اختیار شما است. موفق باشید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
07-03-2018, 07:41 PM
با سلام مجدد و تشکر و سپاس فراوان از راهنمایی و پاسخگویی بموقع و خوبتان
در پست قبلی که برایتان فرستادم من به آیین نامه معافیت پزشکی سال 93 استناد کرده بودم که امروز متوجه شدم سازمان نظام وظیفه در سال 94 مجددا در این آیین نامه تغییراتی انجام داده از جمله تغییر در تعیین نمره چشم برای معافیت که متاسفانه دیگر خبری از مجموع دیوپتر میوپی بالای 10 هر دو چشم برای معافیت دائم و برای مشمولان کارشناسی و بالاتر نیست و فقط طبق تبصره بند 2 از بخش سیزدهم بیماریهای چشم و عوارض بینایی در صورتیکه میوپی یک چشم بالاتر از 8 دیوپتر باشد معافیت دائم خواهد بود. ضمن عذرخواهی مجدد و با توجه به این تبصره و نمرات چشم من که هردو با علامت منفی و همراه با آستیگمات منفی هستند، لطفا در این خصوص من را راهنمایی بفرمایید که کدام یک از دو مورد زیر شامل من خواهد شد. آیا برای معافیت و تعیین دیوپتر نهایی یک چشم،و مطابق با عدد موجود در آیین نامه معافیت، پزشکان معاین نظام وظیفه این دو عدد را که هم علامت هستند با یکدیگر جمع می کنند( نمره میوپی با نمره آستیگمات ) یا فقط بالاترین نمره میوپی یک چشم و بدون نمره آستیگمات مبنای معافیت خواهد بود.چون در کانادا هیچ یک از چشم پزشکان ایرانی که مراجعه کردم از این آیین نامه و نحوه محاسبه اطلاعی نداشتند. نمره چشم راست : 15* 2.50 - 6.75 - : OD نمره چشم چپ : 165* 0.5 - 7.00 - : OS - اگر میوپی با آستیگمات جمع شوند دیوپتر میوپی چشم راست من می شود 9.25 ( معاف دائم) - ولی اگر جمع نشود بیشترین نمره دیوپتر میوپی چشم چپ من 7 حساب می شود ( معاف از رزم ) از لطف و مساعدت شما بسیار ممنون و سپاسگزارم با تشکر و ارادت مجید حیدری - 96/12/16
07-03-2018, 10:08 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 07-03-2018, 10:09 PM توسط automotive.)
(07-03-2018, 07:41 PM)مجید حیدری نوشته: با سلام مجدد و تشکر و سپاس فراوان از راهنمایی و پاسخگویی بموقع و خوبتان خواهش میکنم. شما به نکته اصلی اشاره کردهاید، جمع در این قانون دیگر وجود ندارد، به جمله داخل پرانتز اول دقت کنید. نقل قول:بند 2:طبق بند 2 شما معاف از رزم میشوید و هیچ جمع آستیگماتیسم با میوپی در کار نیست. اما شما به بند 3 دقت کنید. نقل قول:بند 3:طبق این ماده نیز مجموع دیوپتر آستیگمات شما 3 میشود که معاف نخواهید شد. بنابراین با این قانون شما (به استناد بند 2) معاف از رزم میشوید. هیچ قانون دیگری برای شما وجود ندارد که بتوانید با استناد به آن معافیت دائم دریافت کنید. موفق باشید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
08-03-2018, 01:47 AM
سلام و خسته نباشید
من یه سوال برام پیش اومده من تست abr که برای کاهش شنوایی دو طرفه داد عدد ۵۶ دسیبل بوده میخواستم بدونم احتمال معافی من چقدر هست بند و مابقی موارد و میدونم اما میخواستم نظر شما رو بدونم و اینکه ایا به همین عدد تست abr کار دارن؟! ممنون
08-03-2018, 07:51 PM
(08-03-2018, 01:47 AM) نوشته: سلام و خسته نباشید سلام معدل بالای 50 معاف دائم هستید. بله، تا آنجا که اطلاع دارم به همین تست استناد میکنند. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
09-03-2018, 03:21 PM
(08-03-2018, 07:51 PM)automotive نوشته:سلام خسته نباشید میخواستم بدونم اگه چندتا بیماری باشه تو به کمیسیون در موردش تصمیم میگیرن یا هر بیماری کمیسیون جدایی داره(08-03-2018, 01:47 AM) نوشته: سلام و خسته نباشید
09-03-2018, 07:49 PM
(09-03-2018, 03:21 PM) نوشته: سلامسلام خسته نباشید میخواستم بدونم اگه چندتا بیماری باشه تو به کمیسیون در موردش تصمیم میگیرن یا هر بیماری کمیسیون جدایی داره [/quote] سلام تمام بیماریها یک کمیسیون دارند، کمیسیون فقط مدارک را با فانون تطبیق میدهند. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
|
|