در آیین نامه معافیت پزشکی بخش پانزدهم (بیماری های قلب و عروق) ماده 43 بند 9 اشاره شده که اگر واریس شدید و یا همراه با عوارض باشد معاف دائم و اگر خفیف و متوسط باشد به خدمات غیر رزمی منجر می شود. اینکه می گویید واریس "متوسط" دارید نسبی هست. باید دید تشخیص پزشک سازمان نظام وظیفه در مورد متوسط یا شدید بودن آن چیست. حدود 10 سال پیش یک دوستی داشتم که هر دو پایس واریس داشت و تنها مشکلی که می دیدم داشت این بود که به پاهایش از این جوراب های کشی ضخیم می انداخت و در نهایت هم معاف دائم شد. برای این مورد هم شما باید اقدام کنید ببینید تشخیصشان چیست.
در مورد فشار خون در بند 7 همان ماده 43 اشاره شده که ازدياد فشار خون شرياني در صورتي كه فشار خون باز سيستوليك از 160 ميليمتر جيوه و يا دياستوليك از 100 ميليمتر جيوه بالاتر باشد (مقصود از فشار خون باز آنست كه لااقل بيمار 72 ساعت در بيمارستان بستري و فشار خون در ساعات مختلف شب و روز ثبت گردد) معاف دائم می شود. یک تبصره هم داده که اگر ازدياد فشار خون شرياني در صورتيكه فشار خون باز سيستوليك بين 160ـ140 ميليمتر جيوه و يا دياستوليك بين 100ـ90 ميليمتر جيوه باشد خدمات غير رزمي.
در مورد سابقه افسردگی و غیره هم تا جایی که من اطلاع دارم خیلی به "اظهارات" فرد توجه نمی کنند و می بایست سابقه ثبت شده مراجعه به مشاور و مصرف دارو و مواردی از این قبیل داشته باشید. اگر چنین سوابقی موجود نباشد می بایست بروید و آزمایش بدهید و بررسی کنند.
یک مورد دیگر هم اینکه تا جایی که من اطلاع دارم یک مشکل بزرگ به معاف دائم منجر می شود ولی چند مشکل متوسط یا کوچک به معاف دائم منجر نمی شود. در مجموع به نظر می رسد شما به دلیل همان مشکل واریس پا، دست کم معاف از رزم شوید. باید دید منظور نظام وظیفه ای ها از شدید چیست در آن صورت شاید معاف دائم هم بشوید. می توانید باز هم تحقیق کنید.
در مورد فشار خون در بند 7 همان ماده 43 اشاره شده که ازدياد فشار خون شرياني در صورتي كه فشار خون باز سيستوليك از 160 ميليمتر جيوه و يا دياستوليك از 100 ميليمتر جيوه بالاتر باشد (مقصود از فشار خون باز آنست كه لااقل بيمار 72 ساعت در بيمارستان بستري و فشار خون در ساعات مختلف شب و روز ثبت گردد) معاف دائم می شود. یک تبصره هم داده که اگر ازدياد فشار خون شرياني در صورتيكه فشار خون باز سيستوليك بين 160ـ140 ميليمتر جيوه و يا دياستوليك بين 100ـ90 ميليمتر جيوه باشد خدمات غير رزمي.
در مورد سابقه افسردگی و غیره هم تا جایی که من اطلاع دارم خیلی به "اظهارات" فرد توجه نمی کنند و می بایست سابقه ثبت شده مراجعه به مشاور و مصرف دارو و مواردی از این قبیل داشته باشید. اگر چنین سوابقی موجود نباشد می بایست بروید و آزمایش بدهید و بررسی کنند.
یک مورد دیگر هم اینکه تا جایی که من اطلاع دارم یک مشکل بزرگ به معاف دائم منجر می شود ولی چند مشکل متوسط یا کوچک به معاف دائم منجر نمی شود. در مجموع به نظر می رسد شما به دلیل همان مشکل واریس پا، دست کم معاف از رزم شوید. باید دید منظور نظام وظیفه ای ها از شدید چیست در آن صورت شاید معاف دائم هم بشوید. می توانید باز هم تحقیق کنید.
(26-09-2013, 12:52 PM)'مهدی67' نوشته: سلام عزیز
ازتون راهنمایی میخوام
1.من یک پام واریس داره در حد متوسط 2.فشار خون بالای عصبی دارم گاهی به 19 هم میره 3.سابقه افسردگی هم دارم به طوری که رو سلامت جسمیم هم تاثیر گذاشت(از هوش میرفتم) حالا با اینا میشه معافیت دایم گرفت
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -