04-10-2013, 04:57 PM
این را می بایست فردی که اخیرا اقدام کرده پاسخ دهد تا مطمئن شوید تا چه حد به اصطلاح ارفاق می کنند. ولی اینطور که من در مورد پرونده های دوستانم در دانشگاه و جاهای دیگر به طور جسته گریخته تا به حال دیده ام در مورد خود مشکل زیاد ارفاق نمی کنند و به آن عددها پایبند هستند ولی در مورد چیزهایی که آن مشکل را اثبات می کنند ممکن است ارفاق کنند. به عبارتی اگر برای یک مشکلی در آیین نامه عدد مشخصی داده شاید تا یکی دو درصد ارفاق کنند. ولی مثلا وقتی برای اثبات یک مشکلی گفته 2 عکس وجود داشته باشد ممکن است با یک عکس هم متقاعد شوند. تا جایی هم که من اطلاع دارم برای معاف دائم شدن می بایست در یکی از بیماری ها مشکل شدید باشد و به حد نصاب آیین نامه رسیده باشد و با جمع زدن چند بیماری متوسط معاف دائم نمی کنند.
البته اینها هم فرد به فرد و بسته به شرایط و مقطع زمانی ممکن است متغیر باشند. یعنی ممکن است الان کمیسیون پزشکی موردنظر ساده تر بگیرد که من از آن بی اطلاع باشم. بنابراین شاید بهتر باشد به هر حال شانس خودتان را امتحان کنید. اگر هم فرد دیگری اخیرا در این زمینه تجربه عملی داشته باشد و بگوید که دیگر مطمئن می شوید.
البته اینها هم فرد به فرد و بسته به شرایط و مقطع زمانی ممکن است متغیر باشند. یعنی ممکن است الان کمیسیون پزشکی موردنظر ساده تر بگیرد که من از آن بی اطلاع باشم. بنابراین شاید بهتر باشد به هر حال شانس خودتان را امتحان کنید. اگر هم فرد دیگری اخیرا در این زمینه تجربه عملی داشته باشد و بگوید که دیگر مطمئن می شوید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -