مشکل شما تا حد زیادی شبیه به این دوست هست. در جایی خوندم که کمردرد حدود 100 علت داره که عوام همه اونها رو به دیسک کمر تعبیر می کنند در حالی که فقط برخی از اینها ریشه در دیسک کمر دارند. در مورد شما مشکلات زیادی در مهره ها مشاهده شده که می تونند شما را شامل حال بند 3 ماده 34 کنند: مثل facat hypertrophy که همون افزایش حجم یا پرسازی دیسک هست، همین طور canal stenosis یا تنگی کانال نخاعی، همین طور disc bulging یا برآمدگی دیسک. با توجه به مستند بودن اینها در برخی از مهره ها قاعدتا می بایست شامل یکی از بندهای 1 یا 3 این ماده شوید.
جدای از اینها در ماده 46 اشاره شده که:
ماده 46: كليه بيماريهاي ناتوان كننده كه فرد مبتلاء به آن قادر به انجام خدمت اعم از رزمي و غيررزمي نبوده و دراين آئين نامه نيز پيش بيني نشده است به تشخيص شوراي پزشكي مديريت وظيفه عمومي و يا شوراي عالي پزشكي نيروي مربوطه به شوراي عالي پزشكي ناجا معرفي و طبق نظر شوراي عالي پزشكي ناجا با آنان رفتار خواهد شد.
یعنی حتی اگر مشکل شما به طور مشخص در آیین نامه نیومده باشه ولی مشکلات به شکلی باشند که شما نتونید خدمت کنید باز هم شما را معاف می کنند. یکی از دوستان خود من هم چند سال پیش مشکل دیسک کمر داشت و معاف شد.
پینوشت: اگر بعد از اقدام نتایج رو اینجا بیان کنید در آینده دوستان با مشکلات مشابه می تونند بفهمند که میزان سخت گیری ها در حال حاضر در چه حد هست و به هر حال دید بهتر و عملی تری خواهد داد.
جدای از اینها در ماده 46 اشاره شده که:
ماده 46: كليه بيماريهاي ناتوان كننده كه فرد مبتلاء به آن قادر به انجام خدمت اعم از رزمي و غيررزمي نبوده و دراين آئين نامه نيز پيش بيني نشده است به تشخيص شوراي پزشكي مديريت وظيفه عمومي و يا شوراي عالي پزشكي نيروي مربوطه به شوراي عالي پزشكي ناجا معرفي و طبق نظر شوراي عالي پزشكي ناجا با آنان رفتار خواهد شد.
یعنی حتی اگر مشکل شما به طور مشخص در آیین نامه نیومده باشه ولی مشکلات به شکلی باشند که شما نتونید خدمت کنید باز هم شما را معاف می کنند. یکی از دوستان خود من هم چند سال پیش مشکل دیسک کمر داشت و معاف شد.
پینوشت: اگر بعد از اقدام نتایج رو اینجا بیان کنید در آینده دوستان با مشکلات مشابه می تونند بفهمند که میزان سخت گیری ها در حال حاضر در چه حد هست و به هر حال دید بهتر و عملی تری خواهد داد.
(29-10-2013, 06:28 PM)'مصطفی1' نوشته: با سلام مجدد و تشکر فراوان.
حقیقتش منم خودم فکر میکنم باید معاف بشم چون واقعا حتی توانایی یک راه رفتن ساده نسبتا طولانی رو بدون اینکه درد داشته باشم رو ندارم چه برسه به فعالیت های دیگه.
اما یک جاهایی خوندم که نوشته بودن برای معافیت دیسک جواب ام ار ای حتما باید نوشته باشه دیسک هرنیه تا معاف بشی و باقی رو معاف نمیکنن ولی جواب آزمایش ام ار ای من اینطوری نوشته:
disc bulging is seen at l4-5
canal stenosis is seen
facat hypertrophy is seen
foramen stenosis is seen at l4-5 bilaterally
conus and cauda equina appear normal
البته ناگفته نماند که ای ام ار ای مال یک ساله قبله که فقط کمرم درد داشت نه الان که تقریبا پام از شدت درد و ناراحتی هر روزه رو زندگی عادیم اثر گذاشته.
حالا برام سواله اگه به من بگن برو خدمت و تازه بخوامم برم من که عمرا حتی بتونم به شکل معاف از رزم هم خدمت کنم چون حتی شبا برا خواب زیر پهلوم و پاهام بالشت میزارم وگرنه تا صبح ناراحتم و بیدار.
واقعا موندم تو کاره این سخت گیری های شدید معافی. ممنون میشم راهنمایی کنید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -