21-01-2014, 01:40 PM
سلام
من چند تا مشکل دارم
لطفا راهنمایی کنید که میتونم معاف بشم یا نه
اولین مشکلم بیماری قلبی هست. MVP + trivial mr
افتادگی میترال + نارسائی جزئی
تو بعضی سایت ها خوندم نارسائی جزئی معاف از رزم ولی قبلا تو یه سایت دیگه خونده بودم که درجه نارسائی فرقی نداره و معاف دائم داره
توی بند اول معافیت هم اینو نوشته:
من چند تا مشکل دارم
لطفا راهنمایی کنید که میتونم معاف بشم یا نه
اولین مشکلم بیماری قلبی هست. MVP + trivial mr
افتادگی میترال + نارسائی جزئی
تو بعضی سایت ها خوندم نارسائی جزئی معاف از رزم ولی قبلا تو یه سایت دیگه خونده بودم که درجه نارسائی فرقی نداره و معاف دائم داره
توی بند اول معافیت هم اینو نوشته:
بند 1ـ كليه عوارض عضوي دريچه اي قلب عمل شده و عمل نشده به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي معاف دائم.
[align=right][align=right]تبصره: پرولاپس دريچه اي كه منجر به نارسائي نشده باشد خدمات غير رزمي.
توی این بند ننوشته جزئی یا متوسط یا زیاد
میشه راهنمایی کنید که پرولاپس + نارسائی جزئی معافیت دائم داره یا نه؟
مشکل دومم مربوط به گوش چپم هست. حدود 45 درصد شنوایی گوش چپم رو از دست دادم. علتش رو نمیدونم. شاید مادرزادی باشه
این مورد فکر کنم معافیت نداره
مورد سوم هم در مورد مچ هر دو پام هست. دقیقا نمیدونم مشکلش چیه. توی آزمایش ها هم چیزی نشون داده نشد. فقط دکتر گفت آب درمانی کن و بعد هم ورزش به صورت حرفه ای
اما با این وضعیت مچ پا نمیتونم برم سربازی چون یکم راه برم درد میگیره
بعضی وقتا موقع دویدن درد خیلی شدیدی دارم
یه درد التهابی خفیف و بعضی مواقع شدید هم در اکثر مواقع حس میکنم. بعض یوقتا صبح که بیدار میشم موقع راه رفتن درد میگیره
البته میدونم باید در مورد این مشکل باز هم به پزشک متخصص مراجعه کنم تا علتش مشخص بشه
سوال اصلیم در مورد نارسائی قلبی هست. میتونم با نارسائی جزئی معاف بشم؟
توی این بند ننوشته جزئی یا متوسط یا زیاد
میشه راهنمایی کنید که پرولاپس + نارسائی جزئی معافیت دائم داره یا نه؟
مشکل دومم مربوط به گوش چپم هست. حدود 45 درصد شنوایی گوش چپم رو از دست دادم. علتش رو نمیدونم. شاید مادرزادی باشه
این مورد فکر کنم معافیت نداره
مورد سوم هم در مورد مچ هر دو پام هست. دقیقا نمیدونم مشکلش چیه. توی آزمایش ها هم چیزی نشون داده نشد. فقط دکتر گفت آب درمانی کن و بعد هم ورزش به صورت حرفه ای
اما با این وضعیت مچ پا نمیتونم برم سربازی چون یکم راه برم درد میگیره
بعضی وقتا موقع دویدن درد خیلی شدیدی دارم
یه درد التهابی خفیف و بعضی مواقع شدید هم در اکثر مواقع حس میکنم. بعض یوقتا صبح که بیدار میشم موقع راه رفتن درد میگیره
البته میدونم باید در مورد این مشکل باز هم به پزشک متخصص مراجعه کنم تا علتش مشخص بشه
سوال اصلیم در مورد نارسائی قلبی هست. میتونم با نارسائی جزئی معاف بشم؟