در بند 17 از ماده 36 اشاره شده که:
بند 17- دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ ( مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي ن.م و يا مورد وثوق) عمل شده و يا نشده معاف دائم.
همونطور که می بینید اشاره کرده که تصویر داشته باشین ولی به نظرم همچنان شانس معافی رو دارین. در بدترین حالت اگر بیماری های این تیپی در زمان خدمت رخ بده و به اصطلاح محرز بشه می تونید همون زمان هم دوباره اقدام کنید و معاف بشین. به همین دلیل این احتمال هم وجود داره که شما رو معاف از رزم کنند تا در زمان خدمت وجود این مشکل براشون محرز بشه.
بند 17- دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ ( مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي ن.م و يا مورد وثوق) عمل شده و يا نشده معاف دائم.
همونطور که می بینید اشاره کرده که تصویر داشته باشین ولی به نظرم همچنان شانس معافی رو دارین. در بدترین حالت اگر بیماری های این تیپی در زمان خدمت رخ بده و به اصطلاح محرز بشه می تونید همون زمان هم دوباره اقدام کنید و معاف بشین. به همین دلیل این احتمال هم وجود داره که شما رو معاف از رزم کنند تا در زمان خدمت وجود این مشکل براشون محرز بشه.
(02-04-2014, 02:37 PM)'sina_mc85' نوشته: دوستان لطفا اگر می دونید به من جواب بدین هر روز دارم میام سر می زنم~~من مدرک کارشناسی دارم و متاسفانه کتف راستم تو سن نوجوانی چند بار در رفت و من رسیدگی نکردم الان دچار در رفتگی مکرر هستم حتی بعضی اوقات در خواب هم کتفم در میره ؛ وقتی اینطوری میشه تا 5 یا 6 روز دستم بالا نمیاد.
ولی عکس ندارم از این حالت عکس هام گم کردم. به نظرتون من معاف میشم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -