اگر در هر دو زانو منیسک پاره شده بود و ایجاد اختلال عملی کرده بود و مدرک تون هم پایین تر از کارشناسی بود معاف دائم می شدید. همین طور در صورتی که دو رباط همراه با ایجاد اختلال عملی پاره شده بودند یا بیشتر از دو رباط پاره شده بودند هم می تونست به معاف دائمی بیانجامه.
در مورد شما چون یک طرفه هست و فقط یک رباط پاره شده با قانون جدید فقط معاف از رزم میشین.
پست اول همین تاپیک رو بخونید مراحل کلی رو توضیح داده.
در مورد شما چون یک طرفه هست و فقط یک رباط پاره شده با قانون جدید فقط معاف از رزم میشین.
(26-08-2014, 01:48 PM)'Mj_g4' نوشته: سلام
من پای راستم پارگی رباط ACl و پارگی مینیسک دارم به نظر تون معاف میشم؟
پست اول همین تاپیک رو بخونید مراحل کلی رو توضیح داده.
(26-08-2014, 04:52 PM)'ilianov' نوشته: سلام.
من ۱۸ تیر درخواست معافیت پزشکی چشمم ثبت شد و امروز شورای پزشکی بود که من معاف دائم شدم.یعنی با قانون قبلی برای من حساب کردن.فیش رو هم پرداخت کردم و دادم بهشون.
حالا از دوستان باتجربه لطفا یکی کمک کنه.بگه که الان چی میشه؟ هنوز مراحل تموم نشده یا تموم شده و فقط باید منتظر کارتم باشم؟!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -