22-02-2013, 11:59 PM
(22-02-2013, 10:07 PM)Mostafa360 نوشته:سلام دوستان
ممنون از این سایت خوب، من تقریبا به جواب همه سوالام رسیدم
فقط دوتا سوال:
برا آموزشی و دوره کد دقیقا چه وسایلی باید ببریم؟ چه چیزایی اونجا لازم میشه و چه چیزایی نباید ببریم؟ گوشی موبایل رو که میدونم نباید ببرم، میتونم گوشی رو ببرم اونجا بعد تحویل دژبان بدم بعد هر وقت که مرخصی گرفتم پس بگیرم؟
یه بنده خدایی که لیسانس داشت میگفت برا سربازی بهشون یه خونه سازمانی داده بودن، لازم نبوده تو آسایشگاه پادگان بمونن، صحت داره همچین چیزی؟
پیشاپیش ممنون
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
وسایلی که باید همراه داشته باشید، وسایل شخصی (مسواک و...) است، به تعداد کافی هم سنجاق قفلی همراهتون باشه برای آنکادر کردن تخت! بله میتونید موبایل رو به دژبانی تحویل بدید. راستش من تا حالا چنین چیزی رو نشنیده ام که برای سربازان، خانه های سازمانی در نظر بگیرند!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.