15-12-2013, 02:08 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2013, 04:06 PM توسط ForeverBlue.)
(14-12-2013, 04:57 PM)'rambod' نوشته: با درود
سوالی داشتم من3 ماه اومدم سوئد.اقامتم بر اساس سامبو هستش والان کلاسهای SFI میرم قراره برم مصاحبه اداره کاریابی به بچه های دیگه کلاس 6500 کرون در ماه میدن که اکثرشون پناهنده هستن...ایا این قانون شامل منم میشه؟(قانون جا افتادن در بازار کار 2010:197که 24 ماهه فقط)؟ مثل اینکه نباید مدارک دانشگاهیمون رو نشون بدیم ؟اگه ممکنه توضیح بدید یا دوستانی که تجربه دارن و شرایطشون مثل منه بگن که قضیه چیه کلا؟؟ اینجا نوشته ولی به بعضیا که شرایطشون مثل من بوده وخانم بودن تعلق نگرفته!!
http://www.arbetsformedlingen.se/downloa...s-pers.pdf
با تشکر rambod
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
بله، برای کلیه افرادی که به دلیل پناهندگی یا نسبت خانوادگی (ازدواج، سامبو و ...) اقامت قانونی دارند امکان استفاده از حمایتهای arbetsförmedlingen وجود دارد.
1- شما ابتدا باید به این اداره مراجعه و ثبت نام کنید تا برای شما یک راهنما (handledare) تعیین شود. سپس آن راهنما برای شما یک جلسه مصاحبه برگزار میکند (با حضور یک مترجم زبان فارسی) که موارد مهم را به شما بگوید و از طرفی مدارک شما (تحصیلی و ...) را نیز چک کند و در سیستم وارد کند. پس از آن میتوانید از انواع حمایتهای این اداره برخوردار شوید.
نکته: برای جلسه مصاحبه باید نامه تصمیم گیری اداره مهاجرت (Beslutbrevet) و کارت اقامت (UT Kort) و کارت شناسایی (ID Kort) و پاسپورت تان را همراه خود ببرید. بهتر است در اولین مراجعه نیز همراه تان باشد.
2- آنچه گفتید (حقوق 6500 کرون) مربوط به کارآموزی یا Praktik است . این مورد را نیز handledare شما برای شما توضیح خواهد داد. در صورتی میتوانید از این حالت استفاده کنید که کارفرمایی حاضر شود شما را به عنوان Praktik بپذیرد. سپس arbetsförmedlingen بررسی میکند که آیا آن کارفرما و آن شغل صلاحیت لازم را دارند یا خیر (مثلا برای برخی شرکتها که بدهی زیادی دارند یا مشکلاتی دیگری دارند ممکن است قبول نکنند).. در صورت موافقت شما میتوانید مشغول به کار شوید و حقوق بگیرید. اطلاعات بیشتر در اینجا
نکته: جایی که SFI میروید نیز ممکن است به شما Praktik پیشنهاد کند اما معمولا آن praktik ها بدون حقوق و صرفا برای زبان آموزی هستند و ربطی به اداره کار ندارند.
3- پیشنهاد میکنم کارفرمایی پیدا کنید که حاضر شود شما را به عنوان Nystartjobb استخدام کند.در این حالت بیش از 60 درصد حقوقتان را اداره کار پرداخت خواهد کرد. اطلاعات بیشتر در اینجا . حتی اگر به صورت ingetsjobb مشغول شوید که تا 80 درصد را پرداخت میکنند که برای کارفرما ها بسیار جذاب است!
موفق باشید
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ