06-06-2017, 08:23 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2017, 08:24 PM توسط amirhossein_1.)
سلام دوستان عزیز
سوالی دارم ممنون میشم از نگرانی درم بیارید
در حال حاضر ترم هشت هستم و 9 واحد درسی ام مانده و اگر خدا بخواهد در شرف فارغ التحصیلیم
علاقه زیادی به تحصیل در کانادا دارم و میخواهم اپلای کنم ولی متاسفانه به دلیل قانون های مسخره و سربازی پرسیده ام به من ریز نمرات و دانشنامه را نمیدهند.
و فقط فقط الان میتونم درخواست فرم شماره دو را بدهم که ریز نمرات پاس کرده تا ترم 8 هست(یعنی 9 واحد کم) که رسمی و قابل ترجمه هست را میدهند
معدلم 16.47 هست از دانشگاه ازاد قزوین رشته IT و این فرم شماره 2 رو که گرفتم که این مشکلات رو داره
اولا 3 درس پاس نشده که 9 واحد هست ت و این ترم دارم رو نداره
دوما متاسفانه معدل در ان ذکر نشده چون ریز نمرات هست فقط
سوما دانشنامه هم ندارم
طلاع داید آیا دانشگاه های کانادا
این ریز نمرات قبول میکنند ؟ ایا میشود گفت ما دانشجو هستیم و اگر شما نامه پذیرش
بدید من میتونم مدرکمو ازاد کنم ؟(البته تو فروم ها میخواندم کلی داستان داره)
ایا کسی را دیدید با وضعیتی شبیه من و مشکلات مثل سربازی و.. از دانشگاه های متوسط و خوب پذیرش گرفته باشد ؟
اگر اطلاع دارین ممکن هست چند دانشگاه را معرفی کنید
ممنونم
سوالی دارم ممنون میشم از نگرانی درم بیارید
در حال حاضر ترم هشت هستم و 9 واحد درسی ام مانده و اگر خدا بخواهد در شرف فارغ التحصیلیم
علاقه زیادی به تحصیل در کانادا دارم و میخواهم اپلای کنم ولی متاسفانه به دلیل قانون های مسخره و سربازی پرسیده ام به من ریز نمرات و دانشنامه را نمیدهند.
و فقط فقط الان میتونم درخواست فرم شماره دو را بدهم که ریز نمرات پاس کرده تا ترم 8 هست(یعنی 9 واحد کم) که رسمی و قابل ترجمه هست را میدهند
معدلم 16.47 هست از دانشگاه ازاد قزوین رشته IT و این فرم شماره 2 رو که گرفتم که این مشکلات رو داره
اولا 3 درس پاس نشده که 9 واحد هست ت و این ترم دارم رو نداره
دوما متاسفانه معدل در ان ذکر نشده چون ریز نمرات هست فقط
سوما دانشنامه هم ندارم
طلاع داید آیا دانشگاه های کانادا
این ریز نمرات قبول میکنند ؟ ایا میشود گفت ما دانشجو هستیم و اگر شما نامه پذیرش
بدید من میتونم مدرکمو ازاد کنم ؟(البته تو فروم ها میخواندم کلی داستان داره)
ایا کسی را دیدید با وضعیتی شبیه من و مشکلات مثل سربازی و.. از دانشگاه های متوسط و خوب پذیرش گرفته باشد ؟
اگر اطلاع دارین ممکن هست چند دانشگاه را معرفی کنید
ممنونم