21-11-2013, 07:12 AM
(20-11-2013, 09:39 AM)'alirezazz' نوشته: سلام دوستان اميدوارم كه همگي خوب باشيد. من با دو استاد از دو دانشگاه متفاوت در ارتباطم، به اون ها توضيح دادم كه اگر الان اپلاي كنم قبل از تاريخ ددلاين يعني ١ فوريه اپليكيشن رو پر منم اما مدارك ايلتس، جي ر اي و ارشدم رو بهدا بفرستم بهني در ماه جون ايا ممكنه و شانسي دارم،؟ هر دوتا گفتن بله الان اپلاي كن..
به نظر شما اگر اين سه مدارك روي اپليكيشن من نباشد و بعدا بفرستم ايا برسي مي شه و شانسي براي دريافت بورس دارم اگر اون تاريخ بفرستم؟ و مي تونم اول مهر سر كلاس باشم؟
راستش بعید میدونم کسی بتونه جواب دقیق به شما بده، اگه استادها گفتن حتما یا همین مدارک ناقص اپلای کنید و در نظر میگیرنتون احتمالا یا GRE رو برای پذیرش waive کردن یا GRE برای دانشگاه required نیست.
قراره بعد از امتحاناتون پذیرش بدن یا قبلش؟اگه بعدشه که بعیده به ترم پاییز (اگه آگوست شروع میشه برسید)، با توجه به زمان لازم برای گرفتن وقت سفارت و کلیرنس
دقیق ازشون بپرسید که با مدارک ناقص بررسی میشید یا نه (از اینترنشنال آفیس هم یک پرس و جویی بکنید بد نیست)
اگه بررسی میکنن و فاند میدن، بازم برای امتحان تافل /آیلتس June یکم دیره. به فرض اگه پذیرش شما و I20 قبل June و امتحان زبان شما صادر بشه (اگه بعدش بشه که دیره یکم) احتمالا بدون امتحان زبان پذیرش Conditional میدن بهتون که در I20 ذکر میشه و در سفارت امریکا میتونه مشکل ساز بشه (مگر اینکه طوری بتونید قانعشون کنید که این پذیرش Conditional رو تو I20 نیارن)
من برنامه شما رو نمیدونم ولی به نظرم حدافل امتحان تافل/آیلتس رو سریعتر بدید که مشکل پذیرش conditional حل بشه (تا اونجا که میدونم از GRE بیشتر برگذار میشه)
قراره بعد از امتحاناتون پذیرش بدن یا قبلش؟اگه بعدشه که بعیده به ترم پاییز (اگه آگوست شروع میشه برسید)، با توجه به زمان لازم برای گرفتن وقت سفارت و کلیرنس
دقیق ازشون بپرسید که با مدارک ناقص بررسی میشید یا نه (از اینترنشنال آفیس هم یک پرس و جویی بکنید بد نیست)
اگه بررسی میکنن و فاند میدن، بازم برای امتحان تافل /آیلتس June یکم دیره. به فرض اگه پذیرش شما و I20 قبل June و امتحان زبان شما صادر بشه (اگه بعدش بشه که دیره یکم) احتمالا بدون امتحان زبان پذیرش Conditional میدن بهتون که در I20 ذکر میشه و در سفارت امریکا میتونه مشکل ساز بشه (مگر اینکه طوری بتونید قانعشون کنید که این پذیرش Conditional رو تو I20 نیارن)
من برنامه شما رو نمیدونم ولی به نظرم حدافل امتحان تافل/آیلتس رو سریعتر بدید که مشکل پذیرش conditional حل بشه (تا اونجا که میدونم از GRE بیشتر برگذار میشه)
(20-11-2013, 08:34 PM)'alirezazz' نوشته: سلام دوستان
اگر بخواهي براي يك ترم مداركت رد شد و فاند نگرفتي اگر بخواهي دوباره ترم بعد مداركت را براي برسي به همون دانشگاه بفرستي بايد اپليكيشن في رو پرداخت كني؟
کاملا بستگی به دانشگاه داره، بهتره از خود مسئولین دانشگاه بپرسید (ممکنه اگه مدارکتون کامل بوده و فقط نظر مثبت یک استاد رو در این مدت بدست آوردید مشکلی نباشه)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge