29-07-2014, 08:37 PM
(29-07-2014, 11:45 AM)'acronia' نوشته: ممنون از راهنمایی شما
ببخشید ولی یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که من به خاطر هزینه بالای سفر به کنفرانس در بوستون از این سفر منصرف شدم. ولی از کسی شنیدم که بهتره برم و اونجا مستقیما با اساتید اونجا صحبت کنم و این بهتر از ایمیل دادنه . در ضمن چون من من ویزای آمریکا رو میگیرم برای دفعه بعد، کارم برای ویزا گرفتن بعد از اپلای آسون تر میشه چون من یه بار قبلا ویزای آمریکا رو گرفتم. شما چی فکر میکنید؟
با تشکر فراوان
بدون شک صحبت مستقیم با استادها اثر گذاری بیشتری از ایمیل داره. شما میتونید دقیق در مورد ریسرچ اونها اطلاعات بدست بیارین و تا حدودی برای استاد مورد نظر ذهنیت در مورد خودتون ایجاد کنید. البته این به این معنی نیست که حتما جواب مثبت بگیرید.
شما ویزای امریکا رو گرفتید؟ اگر گرفتید که میتونه برای دفعه بعد اثر مثبت داشته باشه ولی باز همه چیز رو تضمین نمیکنه. چون شما برای درس خوندن میخواین برین (دفعه دوم) مدارکتون شاید با ریزبینی بیشتری بررسی بشه و اینکه درس خوندن در خود رشته مکانیک هم - که همونطور که گفتم جزو رشته دهای حساس هست - این بار بررسی میشه و اینکه میخواین در امریکا روی چه موضوعی کار کنید.
برحال به عنوان یک پیشنهاد به نظرم بد نیست در کنار امریکا یکی دو کشور دیگه رو در نظر دشاته باشید که اگر برای ویزا مشکلی بوجود امد گزینه های دیگه ای هم داشته باشید.
شما ویزای امریکا رو گرفتید؟ اگر گرفتید که میتونه برای دفعه بعد اثر مثبت داشته باشه ولی باز همه چیز رو تضمین نمیکنه. چون شما برای درس خوندن میخواین برین (دفعه دوم) مدارکتون شاید با ریزبینی بیشتری بررسی بشه و اینکه درس خوندن در خود رشته مکانیک هم - که همونطور که گفتم جزو رشته دهای حساس هست - این بار بررسی میشه و اینکه میخواین در امریکا روی چه موضوعی کار کنید.
برحال به عنوان یک پیشنهاد به نظرم بد نیست در کنار امریکا یکی دو کشور دیگه رو در نظر دشاته باشید که اگر برای ویزا مشکلی بوجود امد گزینه های دیگه ای هم داشته باشید.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge