22-04-2016, 12:54 PM
اگه یک خانواده برنده شه ، ميشه فقط زير کيس ازین برنده شدن استفاده کنه و بره ؟
لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه
|
22-04-2016, 12:54 PM
اگه یک خانواده برنده شه ، ميشه فقط زير کيس ازین برنده شدن استفاده کنه و بره ؟
23-04-2016, 01:55 AM
فردی از خانواده که اسمشون دراومده (یکی از والدین) می تونند به تنهایی اقدام کنند می تونند هم برای همسر و فرزندان هم اقدام کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
23-04-2016, 10:06 AM
(22-04-2016, 12:54 PM)سارا1373 نوشته: اگه یک خانواده برنده شه ، ميشه فقط زير کيس ازین برنده شدن استفاده کنه و بره ؟ بله می تونه ولی زمان خیلی زیادی خواهد برد
03-05-2016, 02:22 AM
نتایج لاتاری گرین کارت امریکا امروز سه شنبه ۱۳ اردیبهشت از ساعت ۷:۳۰ عصر در وبسایت وزارت خارجه امریکا قرار خواهد گرفت. برای چک کردن نتایج به شماره تایید (confirmation number) که در موقع ثبتنام به شما داده شده است نیاز خواهید داشت.
https://www.dvlottery.state.gov
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
03-05-2016, 09:44 PM
از نتایج لاتاری چه خبر؟
واللا من شانسی که دارم حتی اگر بین دو نفر قرعه کشی بشه باز اسمم در نمیاد! بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
03-05-2016, 11:17 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2016, 06:34 AM توسط MaMi.
دلیل ویرایش: آپلود کردن فایل در فروم
)
راهنمای فارسی تکمیل کردن فرم DS-260
07-05-2016, 04:21 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2016, 04:25 PM توسط mostafa2017.)
با سلام خدمت دوستان.
من دانشجوی ارشد هستم و در مالزی تحصیل میکنم(بیوتکنولوژی) و مجرد هم هستم. از همینجا هم اقدام کردم و خدارو شکر برای ۲۰۱۷ برنده شدم. یک سری سوال داشتم که ممنون میشم دوستانی که تجربه دارند کمک کنند. باید این نکته رو هم عرض کنم که تمام سعیممو دارم میکنم که تا پایان ماه می فرم ds260 رو پر کنم و بفرستم: ۱- کیس نامبر من ***2017AS00005 هستش، زمان تقریبی مصاحبه کی ممکن باشه؟ ۲- احتمال گرفتن ویزا با این کیس نامبر چقدر هستش؟ چون، وقتی فرومهای برندگان سالهای قبل رو میخوندم، یک سری از افراد عنوان کرده بودند که شانس بلایی رو برای کیس نامبر های بالای ۵۰۰۰ قائل نمیشن و میگن شانس گرفتن ویزا خیلی برای این کیس نامبرها خیلی کمه (یه سری هم اینجا گفت بودند) که باعث نگرانیم شده ۳- آیا این کیس نامبر خیلی شمارهٔ بالایی هستش؟ ۴- من هم زمان با تحصیلم تا سپتامبر امسال ۳ سال میشه که به عنوأن Research Assistance هم در دانشگاه دولتی مالزی مشغول به کار هستم، هم زمان با تحصیلم. آیا این هم کمکی میکنه برای گرفتن ویزا؟ چون این عنوان تو شغلهای انتخابی سایت امتیازه ۸ رو خوشبختانه داره. ۵- من در سپاه خدمت کردم (در بیمارستان سپاه ، بخش فوریتهایِ اورژانس)، آیا این خدمت در سپاه ممکن در مصاحبه ایجاد مشکل کنه؟ ۴- الان ۴ سالی میشه که از مالزی خروج نکردم، آیا این مورد ممکنه کمکی بهم کنه؟ ۶- تو ایران هم روی هم رفته حدود ۶-۷ سالی سابقه کار دارم (در بیمارستان کار میکردم) آیا ممکن کمکی کنه؟ ۷- عضو انجمنهای مختلفی هستم که مربوط به رشتهٔ تحصیلیم میشه، ممکنه کمکی کنه؟
شماره کیس: ** 2017AS55
تعداد نفرات: یک نفر رویت قبولیMay 3, 2016 : ارسال فرمMay 19, 2016 : تعداد افراد: یک نفر سربازی: سپاه موقعیت تحصیلی: دانشجوی کارشناسی ارشد، مالزی محل مصاحبه: کوالالامپور, مالزی
07-05-2016, 04:21 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2016, 04:25 PM توسط mostafa2017.)
با سلام خدمت دوستان.
من دانشجوی ارشد هستم و در مالزی تحصیل میکنم(بیوتکنولوژی) و مجرد هم هستم. از همینجا هم اقدام کردم و خدارو شکر برای ۲۰۱۷ برنده شدم. یک سری سوال داشتم که ممنون میشم دوستانی که تجربه دارند کمک کنند. باید این نکته رو هم عرض کنم که تمام سعیممو دارم میکنم که تا پایان ماه می فرم ds260 رو پر کنم و بفرستم: ۱- کیس نامبر من ***2017AS00005 هستش، زمان تقریبی مصاحبه کی ممکن باشه؟ ۲- احتمال گرفتن ویزا با این کیس نامبر چقدر هستش؟ چون، وقتی فرومهای برندگان سالهای قبل رو میخوندم، یک سری از افراد عنوان کرده بودند که شانس بلایی رو برای کیس نامبر های بالای ۵۰۰۰ قائل نمیشن و میگن شانس گرفتن ویزا خیلی برای این کیس نامبرها خیلی کمه (یه سری هم اینجا گفت بودند) که باعث نگرانیم شده ۳- آیا این کیس نامبر خیلی شمارهٔ بالایی هستش؟ ۴- من هم زمان با تحصیلم تا سپتامبر امسال ۳ سال میشه که به عنوأن Research Assistance هم در دانشگاه دولتی مالزی مشغول به کار هستم، هم زمان با تحصیلم. آیا این هم کمکی میکنه برای گرفتن ویزا؟ چون این عنوان تو شغلهای انتخابی سایت امتیازه ۸ رو خوشبختانه داره. ۵- من در سپاه خدمت کردم (در بیمارستان سپاه ، بخش فوریتهایِ اورژانس)، آیا این خدمت در سپاه ممکن در مصاحبه ایجاد مشکل کنه؟ ۴- الان ۴ سالی میشه که از مالزی خروج نکردم، آیا این مورد ممکنه کمکی بهم کنه؟ ۶- تو ایران هم روی هم رفته حدود ۶-۷ سالی سابقه کار دارم (در بیمارستان کار میکردم) آیا ممکن کمکی کنه؟ ۷- عضو انجمنهای مختلفی هستم که مربوط به رشتهٔ تحصیلیم میشه، ممکنه کمکی کنه؟
شماره کیس: ** 2017AS55
تعداد نفرات: یک نفر رویت قبولیMay 3, 2016 : ارسال فرمMay 19, 2016 : تعداد افراد: یک نفر سربازی: سپاه موقعیت تحصیلی: دانشجوی کارشناسی ارشد، مالزی محل مصاحبه: کوالالامپور, مالزی
07-05-2016, 05:21 PM
(03-05-2016, 09:44 PM)Torkan نوشته: از نتایج لاتاری چه خبر؟ اینکه بد نیست! من اگه خودم تنها هم باشم تو قرعه کشی لاتاری، قرعه کشی تعطیل میشه. باز اسم من در نمیاد.
07-05-2016, 05:40 PM
(07-05-2016, 05:21 PM)iman7 نوشته: اینکه بد نیست! من اگه خودم تنها هم باشم تو قرعه کشی لاتاری، قرعه کشی تعطیل میشه. باز اسم من در نمیاد. باز دم خودم گرم! من هنوز هم بر شانسی بودن این قرعه کشی مشکوک هستم! نه اینکه قبول نشدم نه، ولی با مواردی که سراغ دارم مطمین نیستم شانسی باشه. ایمان جان اگر نظری داری بگو. بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
07-05-2016, 05:46 PM
(07-05-2016, 05:40 PM)Torkan نوشته: باز دم خودم گرم! من قبول شدن افراد یه خانواده تو دو سال مختلف رو دیدم. (اول پدر سال بعد پسر بالای 21 سال) این از نظر احتمال خیلی کمه. ولی به هر حال هر سناریویی که فرض بشه ادمهایی کاملا متفاوتی که انتخاب میشن دستچین شدن رو نقض میکنه. پیر و جوون - پولدار و فقیر. اگه بخواد شانسی نباشه مثلا به پیرمرد 60 ساله بدون پول کلان چرا باید بدن؟ ضمنا وضعین مالی که از اول مشخص هم نیست. اگه هدف جمع آوری پول باشه که نمیشه. اگه نیروی کار باشه هم که باز براورده نمیشه.... |
|