دوستان سلام
جای این مبحث رو خالی می دیدم گفتم مطرح کنم تا بیشتر در موردش صحبت کنیم
البته بررسی دقیق این موضوع بیشتر به نظرم نیاز به نظرات دوستانی داره که الان در خارج از کشور مشغول تحصیل و یا کار هستند.
خوب مساله اینه:
"ماندن یا برگشتن"
اونهایی که به هر دلیل، گزینه اپلای برای ادامه تحصیل رو انتخاب کردن بعد از به مدتی وقتی با سختی ها و واقعیات زندگی خارج از کشور روبرو
می شن تنها حرف امید دهنده براشون اینه که:
"درسم تموم بشه ، بــــــــــــر مــــــــــــــی گــــــــــــردم"
اما بعد از یه مدت که در اون کشور زندگی کردن برگشت به ایران براشون سخت میشه من نمی دونم چرا ؟!
کسی می دونه؟
اینها شنیده های خود من بود که این ذهنیت رو در من ایجاد کرد که از سایر دوستان بپرسم
آیا اونهایی که در خارج از کشور درس می خونن و یا درسشون تموم شده ،به این فکر افتادن که دوباره برگردم به ایران؟
چرا این مسئله پیش میاد؟
معمولا اونهایی که این مسئله براشون پیش میاد ،چطور باهاش برخورد می کنن؟
بر می گردن با می مونن؟
از نظر آماری میشه آماری در این زمینه از دیده ها و تجربیات خودنون ارائه بدید.
مرسی
مرسی.
جای این مبحث رو خالی می دیدم گفتم مطرح کنم تا بیشتر در موردش صحبت کنیم
البته بررسی دقیق این موضوع بیشتر به نظرم نیاز به نظرات دوستانی داره که الان در خارج از کشور مشغول تحصیل و یا کار هستند.
خوب مساله اینه:
"ماندن یا برگشتن"
اونهایی که به هر دلیل، گزینه اپلای برای ادامه تحصیل رو انتخاب کردن بعد از به مدتی وقتی با سختی ها و واقعیات زندگی خارج از کشور روبرو
می شن تنها حرف امید دهنده براشون اینه که:
"درسم تموم بشه ، بــــــــــــر مــــــــــــــی گــــــــــــردم"
اما بعد از یه مدت که در اون کشور زندگی کردن برگشت به ایران براشون سخت میشه من نمی دونم چرا ؟!
کسی می دونه؟
اینها شنیده های خود من بود که این ذهنیت رو در من ایجاد کرد که از سایر دوستان بپرسم
آیا اونهایی که در خارج از کشور درس می خونن و یا درسشون تموم شده ،به این فکر افتادن که دوباره برگردم به ایران؟
چرا این مسئله پیش میاد؟
معمولا اونهایی که این مسئله براشون پیش میاد ،چطور باهاش برخورد می کنن؟
بر می گردن با می مونن؟
از نظر آماری میشه آماری در این زمینه از دیده ها و تجربیات خودنون ارائه بدید.
مرسی
مرسی.