(12-09-2017, 12:36 PM)saaaaam نوشته: سلام این موضوع تا حد زیادی در مورد خارج از کشور هم صیح هست
حداقل من در فنلاند دیدم که اساتید به واسطه روابط شخصی دانشجو دکتری برداشتند ولی چون تعداد علاقه مندان به دکتری نسبت به داخل کشور کم هست همیشه فرصت برای افراد خارج از دانشگاه وجود دارد
اینجا کار داشتن اهمیت بیشتری دارد تا دکتری
و دکتری شاید مانع یافتن کار هم تا حدی شود چون شما اور کوالیفاید می شوید
چیزی که من در مورد دانشگاه های امریکا دیدم، یکم با این موضوعی که اشاره کردید متفاوت بوده. یعنی اگر شما در دانشگاه A ارشد گرفته باشید، به صورت نانوشته، بهتر هست که از دانشگاه دیگه ای دکتری بگیرید. باز تاکید میکنم این موضوع به صورت عرف و نانوشته هستش، ضمن اینکه نمونه های خلافش رو هم مطمئنا میتونید پیدا کنید - علتش هم از دید دانشگاه اینه که شما اگر تحصیلات تکمیلی تون رو در دو دانشگاه متفاوت گذرونده باشید، تجربه تحقیق در دو محیط متفاوت رو خواهید داشت و به قول خودشون تجربه diversified تری دارید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.