سلام دوستان
آیا سن متقاضی برای مقطع دکترا تاثیری در پذیرش و گرفتن فاند داره؟
محدودیت سن در گرفتن پذیرش؟
|
سلام دوستان
30-10-2014, 06:31 PM
(30-10-2014, 06:21 PM)'آریزونا' نوشته: سلام دوستان بعضی دانشگاها 35 سال رو به عنوان سقف سن در نظر گرفتن.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
10-11-2014, 11:06 PM
خیر تا جایی که من اطلاع دارم شرط سنی برای گرفتن پذیرش وجود نداره و ملاک توانمندی های علمی شماست. خود من دانشجوی 70 ساله هم دیدم که دکترا می خوند. منتهی وقتی فاصله بین تحصیلات زیاد میشه می بایست به شکلی نشون بدین که در این مدت هر چند از دور، دستی بر آتش داشتین و از دانش و پژوهش خیلی فاصله نگرفته بودین. مثلا با ارائه سوابق کاری یا پژوهشی مرتبط. البته در حالتی هم که سوابق مرتبط نداشته باشین باز هم خیلی از دانشگاه ها به شما پذیرش میدن که با هزینه شخصی خودتون ادامه تحصیل بدین و حتی ممکنه در دوران تحصیل اگر درخشش خوبی داشته باشین بتونید استادها رو راضی کنید که باهاشون کار پژوهشی کنید و بهتون کمک هزینه هم تعلق بگیره.
(10-11-2014, 02:10 PM)'photonix' نوشته: سلام آیا برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور شرط سنی وجود داره؟ ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
10-11-2014, 11:35 PM
(10-11-2014, 02:10 PM)'photonix' نوشته: سلام آیا برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور شرط سنی وجود داره؟ همانطور که مایک عزیز فرمودند در گرفتن پذیرش در مقطع دکتری در بسیاری از کشورها تاثیر منفی ندارد ولی برای ویزا بشدت تاثیر گذار هست امسال یکی از بچه ها المان پذیرش مستر داشت چهل ساله بودند ولی ویزا ندادند به ایشان شخصا پروندشون را در جریان بودم هیچ مشکلی نداشت و بلاخره فنلاند امد این دوست ما
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
13-11-2014, 05:07 PM
سلام بچه های یه موضوع خیلی نگرانم کرده و مثل بعضی از این پست ها توی این موضوع قبلا هم به گوشم خورده بود اینکه وقفه بین تحصیلات داشته باشیم
من کنکور کارشناسی سال ۸۹ دانشگاه سراسری رشته حسابداری قبول شدم ۶ترم خوندم و ازونجایی که ازین رشته متنفر بودم با مدرک فوق دیپلم انصراف دادم. الان سال ۹۳ هست و من دارم برای کارشناسی المان اقدام میکنم اما ابدا نمی خوام مدارکی از ترم های حسابداری ارايه بدم چون نمراتم افتضاحن و من به خاطر بی علاقگی درس نمی خوندم. حالا اگه بخوام نمراتو ارایه بدم قطعا تاثیر منفی میذاره که این چه وضع درس خوندنه! ایا ممکنه بهم ایراد بگیرن که تا حالا داشتی چی کار می کردی؟ چی کار کنم؟ میشه دقیق برام توضیح بدید؟ البته من کار هم می کردیم توی این مدت Please answer me As soon As possible
13-11-2014, 05:35 PM
ببینید نیازی نیست که مدارک دانشگاهی و انصرافتون رو عنوان کنید. همان روال عادی رو پیش برید و بگید مشغول کار کردن بودم. اتفاقاً این کار مرسومه که افراد بین دبیرستان و دانشگاه برند کار کنند. استرس هم وارد نکنید، اگر از پس هزینه ها بر میایند و با زبان آلمانی مشکلی ندارید، می تونید با امیدواری به کارتون ادامه بدید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
31-05-2015, 03:01 PM
سلام دوستان،شاید اینجا جای مطرح کردن این سوال نباشه ولی من فرومی رو پیدا نکردم که به سوال من مربوط باشه
من متاهل هستم و30سالمه و با همسر و دخترم زندگی میکنم،الان دانشجوی ترم2مهندسی کامپیوتر هستم.با فرض اینکه من معدل بالا و نمره زبان خوب باتوجه به اینکه سنم بالاست آیا میتونم از برای ارشد پذیرش بگیرم؟سنم برتم مساله ساز میشه یا نه؟اگر فرض رو بر پذیرش گرفتن من بگیرم آیا شوهر و دخترم میتونند از ابتدا با من همراه بشن؟ لطفا جواب سوال منو بدین
31-05-2015, 11:44 PM
سن تنها در صورتی میتونه شانس رو پایین بیاره که در وقفه موردنظر هیچ کار مرتبطی انجام نشده باشه و حتی همین مورد هم برای پذیرش در ارشد زیاد مهم نیست به ویژه نوع درس محور اون که بیشتر جنبه یادگیری داره تا پژوهش. شما با هر سنی میتونید ادامه تحصیل بدین و مانعی از نظر دانشگاه نداره این اغلب خود افراد هستن که با بالا رفتن سن و افزایش مشغله، قید تحصیل و دانشگاه رو می زنند. اگر رقبت و وقتش وجود داشته باشه محدودیت سنی نداره. در مورد ویزا هم تا جایی که من اطلاع دارم همسر و فرزندان هم می تونند درخواست ویزای همراه کنند (دست کم برای کشورهای مثل آمریکا و کانادا و اغلب کشورهای اروپایی که من باهاشون سر و کار داشتم) فقط معمولا نیاز میشه که نشون بدین از عهده خرج و مخارج اونها برمیاین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
12-06-2015, 11:37 AM
در تاپیک های تحصیل در ترکیه فکر کنم بتونید اطلاعاتی در این مورد پیدا کنید.
(12-06-2015, 11:00 AM)'رضاحسنی' نوشته: سلام دوباره ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
|
|