23-11-2013, 02:27 AM
سلام میخواستم بدونم اگه زبان المانی بلد باشی توی پذیرششون تاثیر داره یا هیچ فرقی براشون نداره؟
مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان
|
23-11-2013, 02:27 AM
سلام میخواستم بدونم اگه زبان المانی بلد باشی توی پذیرششون تاثیر داره یا هیچ فرقی براشون نداره؟
23-11-2013, 07:47 AM
(23-11-2013, 02:27 AM)'farhang1372' نوشته: سلام میخواستم بدونم اگه زبان المانی بلد باشی توی پذیرششون تاثیر داره یا هیچ فرقی براشون نداره؟ دروود بر شما.
اگر تحصیل به المانی باشه شاید به جرات بشه گفت بالای 90% تاثیر گذار خواهد بود. اما در تحصیل به زبان انگلیسی به ترتیب به معدل، نمره زبان انگلیسی، و کمی به زبان المانی بر میگرده. در هر حال داشتن تسلط به زبان المانی در محیط اونجا واجب است. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
24-11-2013, 07:52 AM
(22-11-2013, 09:35 PM)'Pouyan.B' نوشته: سلام - خواهشا یکی جواب سوال منو بده! خیلی مهم و حیاتیه واسم! این یکسال شرکت کردن شما به این بستگی داره که مدرکی در حد A1,A2 یا B1 گرفته باشی و در ازمون TEST DAF یا ZD قبول نشده باشی باید لاجرم شرکت کنی. هر دفعه که قبول نشی باید 2-3 مجدداً بخونی تا قبول شی. بنابراین بهتره در ایران تا سطح بالایی بگذرونی. بله بهتره اسمی نبری چون خیلی نتیجه مطلوبی نداره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
24-11-2013, 02:23 PM
ممنون. ولی...
1. اگه اسمی نبرم از 4 سال تحصیل دانشگاهیم در ایران که جتما باید کالج شرکت کنم درسته؟ ( اگه تشخیصم غلطه آگاهم کنید). پس بهتر نیست مدرک کاردانی مکانیکم و ارائه بدم؟ (چون من توی سایت daad حوندم که یک سال تحصیل دانشگاهی در ایران در دانشگاه سراسری در همون رشته مورد علاقه که می خواین در آلمان تحصیل کنین یا رشته مرتبط با اون، شما رو از رفتن به کالج معاف می کنه) 2. مگه برای کسانی که می خوان در آلمان از لیسانس شروع کنن و آخرین مدرکشون پیش دانشگاهیه و یا تحصیل ناقص دانشگاهی دارن در ایران الزامی نیست؟ ( یعنی با داشتن مدرک زبان آلمانی بالا می تونه شخصو از رفتن به کالج معاف کنه؟؟) مرسی که جواب سوالمو می دین خیلی برام حیاتیه!
24-11-2013, 07:33 PM
(24-11-2013, 02:23 PM)'Pouyan.B' نوشته: ممنون. ولی... چه ربطی به تحصیل در ایران داره!!! شما در صورتی باید در کالج تحصیل کنی که حدنصاب نمره زبان رو در ازمون المانی test daf رو کسب نکنی!! تمام شد رفت! همین فقط! شما مدرک کاردانیت ارزیابی نمیشه و باید از ابتدا لیسانس بخونی مگر یه سری واحد خاص که اگر معادلسازی واست کنن که هر دانشگاهی این کارو نمیکنه. برای تحصیل در المان پیش دانشگاهی و دیپلم دبیرستان مهمه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
24-11-2013, 11:13 PM
ممنون ، اما ببینید ، طبق همین تعریفی که برای کالج کردن توی فروم همین سایت و طبق فلوچارتی که از سایت daad با توجه به شرایط خودم گرفتم، من برای رفتن به رشته طراحی صنعتی با مدرک نا تمام مهندسی مکانیک، فکر کنم با هر مدرک زبان که داشته باشم باید کالج برم! نمی دونم! آخه توی اون قسمت سایت daad حرفی از زبان نزده! لطف کنید یه نگاه بندازید به این پایین خودتون متوجه می شید! دوره کالج در آلمان دورهی یک ساله کالج در آلمان غالبا رایگان است. این دورهها را میتوان با دورهی پیش دانشگاهی در ایران مقایسه کرد.
شرکت در دورههای کالج برای دو دسته از علاقهمندان به تحصیل در دانشگاههای آلمان پیش از پذیرش از دانشگاه الزامی است. دستهی اول داوطلبانی هستند که پس از ورود به دانشگاههای ایران و گذراندن چند ترم تحصیلی، دانشگاه را رها کردهاند و مدرک پایانی تحصیل (کارشناسی) دریافت نکردهاند. دستهی دوم شامل افرادی میشود که پس از دوران تحصیلات متوسطه بدون تحصیل در دانشگاههای ایران، قصد ورود به دانشگاههای آلمان را دارند. این افراد نیز به شرط قبولی در آزمون سراسری دانشگاههای دولتی ایران میتوانند برای ورود به دورههای کالج در آلمان اقدام کنند. هدف از شرکت در دورههای کالج برای هر دو دسته از داوطلبان، همسطح شدن مدرک تحصیلی آنها با افرادی است که مدرک دیپلم خود را از مدارس آلمان دریافت کردهاند. البته در ارتباط با داوطلبان دسته اول، گذراندن دو ترم تحصیلی در دانشگاه دولتی برای معافی از دوره کالج کفایت میکند. حالا سایت daad با توجه به شرایط من : You have chosen:
12-12-2013, 05:58 PM
سلام
من نظرات دوستانو خوندم و یه سوال برام پیش اومد که برای تحصیل در آلمان نمره TOFELیا IELTS لازمه. GRE هم لازمه؟یا فقط اگه داشته باشی میتونه تاثیر مثبت داشته باشه!
12-12-2013, 08:44 PM
(12-12-2013, 05:58 PM)'farhang1372' نوشته: سلام GRE در اروپا معمولا جزو ملزومات نیست، ولی داشتن نمره خوب GRE میتونه تاثیر مثبت داشته باشه. البته سایت دانشگاه هارو دقیق چک کنید. من شنیدم جدیدا در اروپا هم بعضی از دانشگاه ها GRE میخوان، مثل اخن و هامبورگ.
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
در تاييد صحبت هاي دوستمون روشنك بايد بگم كه دانشگاه با دانشگاه و حتي دپارتمان با دپارتمان فرق داره.مثلا دانشگاه هامبورگ براي اكثر رشته هاش GRE اجباريه.يا مثلا دانشگاه RWTH Aachen براي رشته هاي مربوط به دپارتمان مكانيك مثل Automotive اجباري هست اما مستر برق اختياري هست.گرچه تاثير زيادي داره به نظرم.بعضي از دانشگاه ها هم مثل مونيخ اصلا تاثيري نداره! حداقل دپارتمان برقش كه اينطوريه
27-12-2013, 11:02 PM
یه سوال نسبتا ساده
از کجا بفهمیم زبان آموزشیشون انگلیسیه یا آلمانی خصوصا برای دکترا منظورم هست |
|