03-02-2012, 03:13 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-02-2012, 05:11 AM توسط amirhossein.gh.)
سلام بچه ها
مصاحبه تموم شد
نزدیک یه ساعت طول کشید
البته فقط خود استاد تو دفترش نشسته بود و کسی باهاش نبود و اون حالت رسمی رو نداشت
یعنی منو به خداوند رسوند
آخه من نمیدونم پشت خط اینترنت که هی صدا اکو میشد میگفت فرمول برام اثبات کن
دیاگرام بکش ، بابا دمت گرم !
واقعا سوالا خارج از قاعده نرمال مصاحبه بودند !
خود استاد هم ایران بود و جوون و تمام راه درو ها رو بلد بود به خوبی ! اصلا نمیشد دور زد استادو !
یکی دو تا سوالو واقعا بلد نبودم ، گفتم بلد نیستم عین مرد !
آخرش هم تشکر کرد و گفت با هم در آینده بیشتر حرف میزنیم ! میدونم حرف ریجکتی رو میگه
آها ! راستی پرسید چرا من ؟! گفتم با بقیه هم تماس گرفتم گفتند مستر نمیخایم ! گفتم اکی حالا اگه بهت بگم دیرکت دکترا بیا میای؟ منم گفتم : پ ن پ !
از شهر گفت و گفت مثل تهران نیستا شلوغ و اینا ! ولی امکانات عالیه . غرودگاه داره در حد بنز سی کلاس
گفت اگه برگردیم صد سال عقب و بهت پول بدیم چجوری صنعت برق رو میسازی و چی کار میکنی !
گفت میخای بمونی ، دوباره گفتم : پ ن پ ، میخام درس بخونم بعد بیام اینجا چشمون به دهنه آقای فلانی باشه که یارانه های این ماهو چقدر کردن
گفت تنهایی ؟ گفتم نه 4بار ازدواج کردم و 33تا بچه دارم !
گفت بیای اینجا ، چند ماه اول خیلی سخته برات ولی حال میده کلا ! خوش میگذره !
خدایا توکل به خودت
--------------
راستی وسطاش پرسید شبا ساعت چند میخابی؟ من گفتم اگه فرداش کلاس نداشته باشم، 5 6 اینا ! برق از کلش پرید ! فک کنم از من متنفر شد . فک میکنه برم اونجا کاری که نمکنم درس خونده همش تفریحات سالم !
مصاحبه تموم شد
نزدیک یه ساعت طول کشید
البته فقط خود استاد تو دفترش نشسته بود و کسی باهاش نبود و اون حالت رسمی رو نداشت
یعنی منو به خداوند رسوند
آخه من نمیدونم پشت خط اینترنت که هی صدا اکو میشد میگفت فرمول برام اثبات کن
دیاگرام بکش ، بابا دمت گرم !
واقعا سوالا خارج از قاعده نرمال مصاحبه بودند !
خود استاد هم ایران بود و جوون و تمام راه درو ها رو بلد بود به خوبی ! اصلا نمیشد دور زد استادو !
یکی دو تا سوالو واقعا بلد نبودم ، گفتم بلد نیستم عین مرد !
آخرش هم تشکر کرد و گفت با هم در آینده بیشتر حرف میزنیم ! میدونم حرف ریجکتی رو میگه
آها ! راستی پرسید چرا من ؟! گفتم با بقیه هم تماس گرفتم گفتند مستر نمیخایم ! گفتم اکی حالا اگه بهت بگم دیرکت دکترا بیا میای؟ منم گفتم : پ ن پ !
از شهر گفت و گفت مثل تهران نیستا شلوغ و اینا ! ولی امکانات عالیه . غرودگاه داره در حد بنز سی کلاس
گفت اگه برگردیم صد سال عقب و بهت پول بدیم چجوری صنعت برق رو میسازی و چی کار میکنی !
گفت میخای بمونی ، دوباره گفتم : پ ن پ ، میخام درس بخونم بعد بیام اینجا چشمون به دهنه آقای فلانی باشه که یارانه های این ماهو چقدر کردن
گفت تنهایی ؟ گفتم نه 4بار ازدواج کردم و 33تا بچه دارم !
گفت بیای اینجا ، چند ماه اول خیلی سخته برات ولی حال میده کلا ! خوش میگذره !
خدایا توکل به خودت
--------------
راستی وسطاش پرسید شبا ساعت چند میخابی؟ من گفتم اگه فرداش کلاس نداشته باشم، 5 6 اینا ! برق از کلش پرید ! فک کنم از من متنفر شد . فک میکنه برم اونجا کاری که نمکنم درس خونده همش تفریحات سالم !
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."