(09-09-2012, 03:40 AM)omiddd نوشته:پدرم سکته ی قلبی کرده و آنژوپلاستیک شده و الانم تو رگش استنت داره، همان رگ و یک رگ دیگر 50 % گرفتگی دارد. آیا میشه از بیماری های مربوط به قلب معافی گرفت؟
ضمن خوشامد جهت پیوستن به فروم
دوست من، برای اینکه بتونی از معافیت کفالت بهره مند بشوی، شما و پدر بزرگوارتون باید یکسری شرایط داشته باشید که در قسمت سوالات متداول در مورد معافیت کفالت پدر قابل مشاهده است. ضمن اینکه یکسری ضوابط عمومی برای دریافت معافیت کفالت نیز وجود دارد، به عنوان مثال شما تنها فرزند پسر بالای 18 سال پدرتون باشید و سن پدر شما 65 سال تمام باشد. البته با توجه به شرایط جسمی پدر شما، فکر میکنم حتی اگر ایشون 65 سال نباشند، شما بتونید تحت شرایطی، برای معافیت کفالت اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.