(03-09-2011, 11:48 AM)ice نوشته: من با نظرات Zari موافقم. در خیلی از مقالات بخشی به عنوان قدردانی هم وجود داره. این قسمت فقط برای تشکر از واحدهای ارائه دهنده امکانات نبوده و در موارد زیادی از افراد آزمایشگاه که در جمع آوری و آنالیز داده ها کمک کردند یا در ویرایش متن یا نظردهی در مورد آن شرکت داشتند تشکر می کنند. این افراد با اینکه کمک کردند چون در کار اصلی خود مقاله نقش ندارند در قسمت نام نویسندگان دیده نمی شوند.همانطور که در مثال بالا مشاهده می کنید افرادی که در جمع آوری و آنالیز داده ها کمک کرده اند اسمشون در مقاله اومده مثلا ., L.X.,
B.M., R.J. and N.J. recruited cases and collected clinical information
من خودم به شخصه حاضر نیستم جمع آوری و آنالیز انجام دهم و بعد اسمم در acknowledgment بیاد و هرکسی از من کاری بخواد تا مطمئن نشم که قراره اسمم کجای مقاله بیاد در پروژه همکاری نمی کنم. و کسانی هم که این کار را انجام می دهند فقط بدستور بالادستیشون هست و این کار کیفیت پروژه را پایین می آورد و انگیزه کار با کیفیت را کم می کند . برای تشویق افراد هم که شده باید جایی برای اونها که جمع آوری و آنالیز انجام می دهند در مقاله در نظر گرفته شود مانند کاری که در مقاله بالا صورت گرفته است.
به زری:
در مورد مرور مقاله هایی مرتبط با کار و حتی نوشتن نتیجه گیری بهترین افراد به نظر من کسانی هستند که پروپوزال را نوشته اند چون قطعا مرور مقالات در پروپوزال رو اونها انجام داده اند و بر موضوع اشراف کامل دارند تا اینکه فردی از بیرون بخواهد مجددا برای نوشتن مقدمه و حتی نتیجه گیری از ابتدا مرور مقالات را انجام دهد. و فک نمی کنم مجری اصلی یک پروژه این کار را به کسی بسپارد که از ابتدا بخوا د مرور مقالات انجام دهد و احتمالا این کار رو به کسانی خواهد سپرد که مرور مقالات پروپوزال را انجام داده اند.
و یک سوال آیا قوانین بین المللی و اخلاقی و علمی این حق را به نویسنده مسوول مقاله می دهد که در مورد اینکه چه کسانی اسمشون در مقاله باشد تصمیم گیری کند یا خیر؟.