15-12-2017, 12:42 PM
(12-12-2017, 07:54 PM)automotive نوشته: @Soroush20
سلام
1. بله ایشان دسترسی دارند.
2. فقط حقیقت را اعلام کنید، نهایتا ریجکت میشوید، مرتبه بعدی مدارک را آپلود میکنید و مشکل حل میشود.
3. مدارک دال بر دانشجو بودن شامل تعداد واحد پاس شده یا نامهای از دانشگاه که دانشجو بودن شما را تایید کند به همراه ترجمه آن (درصورت درخواست) ارائه کنید. و اعلام کنید که طبق قانون ایران شما میتوانید دوباره ارشد بخوانید و از معافیت تحصیلی برخوردار شوید.
در سفارت باید حقیقت را اعلام کنید، تمام راههای ایرانی بازی در سفارت آمریکا به ریجکت درجا منتهی میشود، آنها سالها است با ایرانیها ارتباط دارند و تمام ایرانی بازیها را حفظ هستند.
(13-12-2017, 10:12 AM)Babak نوشته: @Soroush20
من هم با نظر دوستان موافقم که بهتره راستش رو بگید که در ایران مشغول تحصیل کارشناسی ارشد بودید. اطلاعات اشتباه دادن در خیلی از موارد باعث دردسر میشه و با پرسیدن چند تا سوال دیگه ممکنه مشخص بشه که اطلاعات اشتباهی داده بودید یا حتی اگر در روز مصاحبه مشکلساز نشه، ممکنه در آینده باعث دردسر بشه.
به نظر من راستش رو بگید، ولی حتما پاسخ خوبی برای این سوال داشته باشید که «در حالی که در ایران دانشجوی کارشناسی ارشد هستید، چرا تصمیم گرفتید که به آمریکا برید و همین مقطع تحصیلی رو بخونید؟». یکی از پاسخهایی که میشه داد اینه که مثلا از وضعیت دانشگاهتون در ایران راضی نیستید و کیفیت تدریس و تحقیق در ایران در رشته شما خیلی پایینتر از دانشگاه آمریکاییه. برای این موضوع باید بتونید یکی دو تا نمونه یا مثال ارائه بکنید و نشون بدید که از وضعیت دانشگاه آمریکایی با خبرید. مثلا کیفیت مقالههایی که از اون دانشگاه بیرون اومده رو دیدید یا بعضی از درسهای دانشگاه اگر به صورت آنلاین ارائه میشه رو دیدید. پاسخهای متعدد دیگری هم ممکنه خودتون در ذهن داشته باشید که دلایل کافی باشه که آفیسر رو قانع کنه شما صرفا به خاطر رفتن به آمریکا این پذیرش رو نگرفتهاید.
با تشکر از جواب شما.
من واقعا دنبال ایرانی بازی نبودم. واقعا فکر میکردم که بیان تحصیل در مقطعی که انصراف داده خواهد شد، هیچ تاثیری در بررسی پرونده ندارد.
1- آیا حالت درستش این بود که زمانیکه داشتم Application پر میکردم، مدارک دانشگاه ارشد ایرانم رو هم آپلود میکردم؟
آیا واقعا واحدهای گذرانده شده ای که بعدا میخواهید از آنها انصراف دهید و همان مقطع را از ابتدا بخوانید، در گرفتن پذیرش برای دانشگاه و گرفتن ویزا تاثیر دارد؟ من فکر میکردم چون میخوام همش رو اونجا از اول بخونم، اعلام اینکه اینجا یه سری واحدها رو گذروندم هیچ تاثیری نداره. آیا تاثیر داره؟
2- الآن آیا اتفاق بدی افتاده است؟ یعنی آیا شک برانگیزه؟
3- اگر واقعا مشکل ساز شود، آیا میشود آن را حل کرد؟ من به راستی فکر میکردم تاثیر نداره و به خاطر همون بود که آپلود نکردم. اگر خدایی نکرده مشکل ساز شود، آیا راه حلی دارد؟
4- به نظر شما، اگه الآن بخوام برای دانشگاه های دیگه تو آمریکا اپلای کنم، آیا مدارک ارشدم رو هم آپلود کنم؟ (آخه شنیده بودم کلا به کسی که یه مقطعی رو خونده، حالا کامل یا ناقص، و دوباره برای همون مقطع میخواد پذیرش بگیره، سخت پذیرش میدن. آیا اصلا همچین چیزی درسته یا اینکه این یک گفته اشتباهه؟)
5- الآن واقعا اگر یک دانشجوی مقطع ارشد مشمول که در معافیت تحصیلی به سر میبره و از یک دانشگاه تو آمریکا برای همون مقطع پذیرش گرفته باشه و سپس بخواد مقطع ارشد ایرانش رو انصراف بده، برای وضعیت سربازیش باید در روز مصاحبه به آفیسر سفارت چی بگه؟
6- الآن که میخوام وقت سفارت بگیرم و باید فرم DS-160 رو پر کنم، به نظر شما در بخش تحصیلات گذشته که باید اسم دانشگاههایی که توشون درس خوندیم رو وارد کنیم، آیا اسم دانشگاه ارشدم در ایران رو وارد کنم؟ آیا در مورد تحصیلات ارشدم در آن فرم اطلاعاتی وارد کنم؟ خودم فکر میکنم اگر در آن فرم این اطلاعات را وارد کنم، یک شفاف سازی انجام میشود و شاید بفهمند که من دنبال دروغگویی نبودم و واقعا اطلاع نداشتم که باید اطلاعات ارشد رو هم در Application دانشگاه آپلود کنم یا نکنم. حالا دوستان که در این زمینه تجربه قوی ای دارند بفرمایند که بهترین کار چیست.
7- آیا اگه دانشگاه بفهمه که من ارشد در ایران چند ترم خوندم و پذیرش هم بده، آیا امکانش هست واحدهایی رو که اینجا خوندم رو به اونجا انتقال بدم؟
باز هم با عرض معذرت اگر مسائلی عنوان شد که به اینجا ربطی نداشت.
با تشکر