18-04-2012, 09:38 PM
(18-04-2012, 09:17 PM)aliilab نوشته: سلام
راستش من از دانشگاه اوتاوا پذیرش گرفتم (یک ماه قبل از پذیرش ازم پروپوزال خواسته بودن برای یه اسکالرشیپ که هنوز جوابش نیومده) و مسئول دپارتمان به من گفته بود که منتظریم جواب اسکالرشیپ بیاد تا بعد درمورد فاند تصمیم بگیریم. من از هیچ استادی جواب نداشتم تو این دانشگاه تا اینکه تو نامه پذیرش اسم یکیشون که به ایمیلام جواب نداده بود اومد. من بهش ایمیل زدم راجع به فاند، جواب نداد. وقتی راجع به پروژه پرسیدم، این جواب رو داد:
Currently there are three projects you can choose from, conditional on yourحالا این منظورش چیه؟ یعنی اگر اسکالرشیپ من درست نشه من رو قبول نمیکنه و پذیرش می پره؟ خودش فاند نداره؟ جریان چیه به نظر شما؟
reception of the scholarship: 1) Vacuum desiccant cooling; 2) vacuum membrane
desalination; 3) Microalgal for biofuel production and wastewater treatment (the
current a focus is on photobioreactor development); and 4) overexpression and
purification of his-tagged proteins. You will have one semester to explore different
options after officially joining my lab before making your final decision.
ممنون از راهنماییتون
به نظرم برای فاند بهتره با کوردیناتور پروگرام یا منشی و در نهایت همون مسئول دپارتمان(که گفته بود منتظریم) صحبت کنید...
شما که میگید پذیرش گرفتید...اینجور معلومه فاند هنوز نگرفتید و زیاد این کسی که بهتون ای میل زده بیشتر مسئول بخش پژوهشی پروژه بوده انگار(چند نفر تو یه پروژه معمولا هستند)
بهتون گفته که سه تا پروژه هست که می تونید انتخاب کنید و اینا(البته 4 تا نام برده - زمینه ی جلبک ها برای منم جالبه) و اینکه یه سیسمستر خواهید داشت و این حرفها....
بهتره به یکی از موارد بالا ای میل بزنید و کسب اطلاع کنید