آقا تو این گیر و ویری! یه استاد هم به من جواب داد
من از یه نفر تو دانشگاه مربوطه هم پرسیدم هم رشته ای بود گفت همیشه استادا اینجا بعد اینکه میاین واسه شما فاند میدن و تا حالا استاد به کسی قبل arrive و appointment باهاش فاند نداده...منظورم اینه که باید با استاد قرار گذاشت به محض رسیدن و .....
حالا از دوستان با تجربه یه کمکی هم به ما بکنن
چون استاد جدیده میدونم که template نیست جوابش.
چون سند نداده که فقط گفته
بااحترام
من از یه نفر تو دانشگاه مربوطه هم پرسیدم هم رشته ای بود گفت همیشه استادا اینجا بعد اینکه میاین واسه شما فاند میدن و تا حالا استاد به کسی قبل arrive و appointment باهاش فاند نداده...منظورم اینه که باید با استاد قرار گذاشت به محض رسیدن و .....
حالا از دوستان با تجربه یه کمکی هم به ما بکنن
چون استاد جدیده میدونم که template نیست جوابش.
Hi xxxx
Thanks for your interest. Indeed I'm looking for students and you are a good candidate, my research won't be focused on xxx though. I suggest we talk once you get here, at that time my lab will be more established and we could talk about specific project.
Looking forward to see you here in our scholar community!
xxxx
اصلا میشه چنین استادی رو مجبور کرد که یادش نره ما هستیم موقع رسیدن!!؟چون سند نداده که فقط گفته
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.