25-05-2012, 09:07 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 25-05-2012, 09:09 PM توسط ahmadpashaei.)
(25-05-2012, 01:52 PM)pegah نوشته: از همه ممنونم که وقت گذاشتن و تصحیح کردن. سوالی که دارم اینه که با توجه به نوشتم واسه پیشرفت رایتینگم باید چی کار کنم؟ البته واسه این رایتینگ حدود 40 دقیقه وقت گذاشتم و سعی کردم به زمان امتحان نزدیک باشه.حالا نمیدونم با روزی یه رایتینگ نوشتن میتونم بهتر بنویسم یا یه فکر دیگه کنم؟ ممنونسلام پگاه جان خوبی؟
نمیخوام از رک بودنم ناراحت بشی ولی راستش شما حتما به کلاس general نیاز داری چون اینجور که من میبینم باید در طول دوره پیشرفت کنی و یکی رایتینگ رو برات رایگان تصحیح کرده و اشکالاتت رو در جا بهت بگه که اینم فقط در کلاس میسره و چون تو انشا نویسیت بیشتر کار داره باید با فکر آزادتر و صرف زمان بیشتری به هدف برسی،به این خاطر گفتم کلاس جنرال! وگرنه که کلاسهای پیش آیلتس و آیلتس رو پیشنهاد می دادم ولی واقعا الان آمادگی اینو نداری برای نشستن سر اون کلاس ها. دقیقا یکی از همکلاسی های زبان من ضعیفتر از این می نوشت،بعد هر جلسه یک رایتینگ می آورد،استاد اشکالاشو آخر کلاس دقیق براش می گرفت و بعد از دو ترم استاد می گفت خیلی بهتر شده!! البته بازم ضعیف هست ولی از اون وضع در اومد. اصلا نگران نباش چون اگر بخوای و وقتت رو بیخود تلف نکنی با داشتن مطالعه و تمرین میتونی نمره قابل قبولی بگیری بازم راهنمایی خواستی در خدمتم ولی می گم تو نیاز به یک استاد داری و اشکال یابی ما در حدی نیست بتونه جای آموزش رو پر کنه،چه بسا که ما هم زبان آموزیم و ممکنه نتونیم خیلی درست اشکال بگیریم.