09-09-2013, 09:33 AM
(09-09-2013, 01:03 AM)'h.younesi' نوشته: سلام و ممنون بابت فروم مفیدی که راه انداختین. من تازه با فروم آشنا شدم و اولین و اساسی ترین سوالم در مورد هزینه مورد نیاز برای آزاد کردن مدرک کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی هست. شنیدم 15-16 میلیون میشه!!! درسته؟!! [img]images/smilies/huh.gif[/img]
با احترام
و سوال دیگه اینکه به ازای 4 یا 5 ترم ارشد چقد باید کار کرد تا بشه مدرک رو آزاد کرد؟ اگه سابقه کار کمتر از میزان مورد نظر باشه آیا اون مدت سابقه کار رو محاسبه و از هزینه کم میکنن؟
بسیار ممنون
هزینه آزاد کردن مدارک رو میتونید در این ارسال و در این ارسال مشاهده کنید. این هزینه با توجه به سال ورود و همچنین گروه آموزشی (پزشکی، فنی، کشاورزی و ...) متفاوت خواهد بود. در مورد سابقه کار هم به این صورت است که شما هر مقداری که کار کرده باشید (از چند ماه تا چند سال) به همون اندازه از میزان تعهد شما کاسته خواهد شد. به ازای 4 یا 5 ترم ارشد، باید حدود 2 الی 2.5 سال، سابقه کار داشته باشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.