17-09-2013, 11:38 PM
(17-09-2013, 11:12 PM)'lidoma' نوشته: من آئین نامه رو خوندم گفته دانش آموختگان نمی توانند مدرک تحصیلی مقطع پائینتر را بازخرید و گواهی انجام کار خود را برای مقطع بالاتر ارائه دهند.با این تبصره میشه کاری کرد؟
ببینید کاملا واضحه که هدف از اون وضع اون تبصره جلوگیری از زدن ترفندیه که شما می خواستی استفاده کنید. من خودم هم قبل از اینکه برای مدرکم اقدام کنم همین راه حل به ذهنم رسیده بود که چون هزینه خرید لیسانس خیلی کمتر از فوق لیسانسم بود مثل شما اول لیسانس رو بخرم و بعدش برای فوقم سابقه کار جور کنم ولی قبلش سایت دانشگاهمون رو چک کردم و متوجه شدم که اینکار امکان پذیر نیست. البته به نظرم برای ماها که بعد از اتمام فوق لیسانس برای گرفتن مدارک اقدام کردیم وگرنه مثالی که دوستمون charming گفتن فرق داره چون برداشت من اینه که دوست ایشون اول لیسانسش رو خریده و بعد از چند سال ادامه تحصیل داده و خب بعد برای تعهد خدمت دوره ارشدش از سابقه کار استفاده کرده.
یه نکته دیگه هم اینکه همواره ممکنه یه بخشنامه یا تبصره جدید با توجه به شرایط فارغ التحصیلان وضع بشه مثلا قبلا قانون می گفت که از سابقه کار دوره ارشد نمیشه برای کم کردن تعهد خدمت لیسانس استفاده کرد ولی بعدا بخشنامه جدید اومد که میشه البته تا جایی که من متوجه شدم به شرطی که دوره ارشد روزانه نبوده باشی.
در تصحیح پست قبلم هم باید بگم که اون 4 سال برای دانشجوهای سهمیه منطقه 1 صادقه و در صورتی که شما سهمیه منطقه 2 یا 3 باشید این مدت به ترتیب 8 و 12 سال خواهد بود.
یه نکته دیگه هم اینکه همواره ممکنه یه بخشنامه یا تبصره جدید با توجه به شرایط فارغ التحصیلان وضع بشه مثلا قبلا قانون می گفت که از سابقه کار دوره ارشد نمیشه برای کم کردن تعهد خدمت لیسانس استفاده کرد ولی بعدا بخشنامه جدید اومد که میشه البته تا جایی که من متوجه شدم به شرطی که دوره ارشد روزانه نبوده باشی.
در تصحیح پست قبلم هم باید بگم که اون 4 سال برای دانشجوهای سهمیه منطقه 1 صادقه و در صورتی که شما سهمیه منطقه 2 یا 3 باشید این مدت به ترتیب 8 و 12 سال خواهد بود.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.